Tack :)
Morgonen efter bröllopet fick vi en mindre rolig överraskning. Det blev över väldigt mycket tårta från bröllopet och när vi skulle hämta tårtan innan vi åkte hem från hotellet, så fick vi bara en liten bit. Jag reagerade inte på det då, för just då visste jag inte hur mkt tårta som hade blivit över. Pratade då med mamma och hon sa att det var mycket mer kvar. Hela nedersta botten + en liten bit av andra våningen skulle ha varit kvar. Vi åkte då tillbaka till hotellet och frågade efter resten. När vi kom fram till receptionen såg vi hur personalen åt av vår tårta. Vi påpekade det och tjejen som jobbade i receptionen sa bara "Jag vet inte. Jag jobbade inte igår." och när jag sa att vi har ju redan betalat för tårtan och att de måste ju ersätta oss om de äter upp den (utan att fråga om lov!), så sa hon bara "Jamen JAG har då inte ätit något av den!". Mmm... säkert...
Kan ju dock säga att det var ganska mycket de hade noll koll på och som vi tyckte var rätt dåligt under kvällen. För det första så hade vi beställt (i god tid) laktosfri mat till några, men det hade de noll koll på och de ställde fram torr och tråkig mat till de som skulle ha laktosfritt. Inte alls vad vi hade beställt. De plockade dessutom bort brudgummens mat innan hans ens hade ätit klart, men lyssnade inte när vi sa till. De fyllde inte på dricka som de skulle. Jag och brudgummen fick bara hälften av drickat vi skulle ha och ville ha, men som sagt, ingen som lyssnade på det. Vi hade valt att servera kaffe till efterrätten och inte till tårtan som vi åt senare. Både jag, min mamma och toastmadame hade tidigare och under kvällen igår sagt att det inte skulle vara kaffe till tårtan. Vad gör dom? Jo, serverar kaffe till tårtan. Upptäckte det ju inte förrän över hälften av gästerna hade fått. Vem betalar för det kaffet undrar jag då?
Vi hade ju hotellrum på kvällen också, med ett sk. bröllopspaket. Det är lite frukt, choklad och champange på rummet. Vi hade innan (ett par dagar) sagt till att vi inte ville ha champange, utan alkoholfri cider. De var då noga med att få veta vilken sorts cider. På kvällen igår dubbelkollade dom med min mamma om champangen. När vi kommer upp på rummet, vad ser vi? Jo, vi hade fått en mindre flaska champange + en 33cl glasflaska med Ramlösa. Mannen går ner för att fråga varför vi fått champange. Upp kommer han en stund senare med en 1,5l pet-flaska med rumstempererad päroncider från Coop. Kände ju lite sådär halvkul :/
Vi pratade med hotellchefen idag om tårtan och hon hade massor av bortförklaringar angående saken, som vi såg med egna ögon när personalen skar ur. Hon sa att den hade blivit förstörd, att vi inte hade sagt att vi ville ta med den, att det var en färskvara som behövde ätas upp osv. Tycker vi fått väldigt dåligt bemötande angående hela den saken tyvärr.