2011-07-30 Någon mer som ska gifta sig?
Vi gifter oss också den 30:e juli!
Känns ibland som en hel evighet kvar och ibland som att tiden rusar fram!
Vi bor i Västervik och kommer hålla bröllopet här. Ni andra?
Vi gifter oss också den 30:e juli!
Känns ibland som en hel evighet kvar och ibland som att tiden rusar fram!
Vi bor i Västervik och kommer hålla bröllopet här. Ni andra?
Vi har lokal, kläder, gästlista, inbjudningar klara.
Har fastnat lite på meny, hur ser era menyer ut?
Eftersom vi har egen kock och restaurangkök så tänker vi oss en trerätters.
Bränna papper?
Ah! Är det inte lättare att köpa en sax som gör "rivna" kanter och köra med inkpad eller vad det nu heter, som mna använder till scrapbooking? Då får man precis den känslan också. Utan eld och utan risk att det brinner för mycket eller för lite. Då avgör man ju själv precis hur mycket man vill ha.
Rickina:
Välkommen hit
Vad har ni för meny?
Sitter och filurar över det nu, och vi håller på att bli tokiga och få allvarliga ångestsymptom känns det som...
Det är så svåååårt!
Bröllop201187: Riktat till mig? Vi kör på trerätters, men om du har förslag på det så hojta till!
Bröllop: Ah, nä, det var riktat till Rickina
I nu läget har vi två menyförslag, men det ändras mest hela tiden känns det som..
Förslag 1
*Lammrostbiff med marinerade småtomater, salladsskott, parmesancreme och baguette
* Halstrad abborre med kräftpotatis och örtolja
*Ananascarpaccio med kokosglass och vit choklad
eller..
Förslag 2
* Gazpacho med parmesanflarn
* Timjanbrässerat lamm med färskostfyllda tomater, rosmarinsås och rostad mandelpotatis
* Vit chokladpannacotta med malibu och mangoröra/sås
Lutar mest just nu åt förslag 2 för att underlätta med serveringspersonal och så...
Känns som att både fisken och glassen måste ut i en hejdundrandes fart för att den inte ska bli för kall/varm...
Sitter och filurar på vår inbjudan, kan man byta orden middag och fest mot något annat?
Meningen just nu är "efter vigseln inbjudes till middag och fest i ......"
Ja det kanske är bäst att hålla det enkelt... Vi är ju faktiskt helt vanliga människor
Willowfield: Vi känner nog faktiskt inte så med något. Vi har letat, letat, kollat runt och verkligen känt efter. På så sätt har vi hittat precis de lösningar som känns så där rätt i magen, och dessutom till bra priser.
nu har vi äntaligen bestämt mey, så här kommer den att se ut:
Norrlandssushi med ingefärs gurka och tomathack med hallonvinäger (Kallrökt lax med en röra av creme fraiche, philadelphiaost och pepparrot i. Till detta inlagd gurka med ingefära och hackade tomater med hallonvinegrätt.
Lammytterfilé med gratinerad bakadpotatis, lingon och rödvinssås. (Helstekt lammytterfilé, bakad potatis som man gröper ur gör som ett mos av, blandar i knaperstekt bacon, toppar med västerbottenost och gratinerar, rårörda lingon med whiskey och rödvinssås)
Citron och limemousse med rabarberkompott och havreflarn (Sötsyrlig mousse med kardemummakryddad rabarberkompott, och så havreflarn och chokladdekorationer till det.)
Chokladtårta (Chokladbottnar, jordgubb/mascarponefyllning på ena lagret, blåbärsgrädde på andra lagret, spacklad med chokladganache och dekorerad med vita nätta blommor)
Det som är nästa sak att göra nu är att printa inbjudningarna. Dom är färdiga att monteras och kuverten är färdigskrivna. Så nu, är dom snart på väg. Bara att man ska ta tag i det också.
Pratade med frisören häromdagen som ska kolla med smink och så också. Känns verkligen att det börjar närma sig nu
Vi gjorde också klart vår inbjudningar igår. Nu står dom och väntar på att frankeras för att sedan läggas på lådan!
Vi har redan skickat våra inbjudningar. Med tanke på att folk planerar semestrar och så, så ville vi vara ute i god tid.
Angående musik så kommer vi att ha en DJ som spelar...
Vi har 65-70 inbjudna personer, och har satt 15-årsgräns. Så de enda barn som kommer vara med är våra egna tre och eventuellt två små kusiner till mig.