• smint

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru sy skrev 2010-11-23 17:53:59 följande:
    Mitt problem är inte i närheten av vad ni går igenom men jag måste ändå fråga om råd. Har pratat med min bm idag ang hur jag skall jobba, det blir iaf inte heltid nästa vecka men frågan är om jag skall jobba alls eller vara hemma på heltid igen. Kändes som jag själv får bestämma utifrån hur jag mår då såklart. Ska träffa läkaren imorgon em. Det har inte alls funkat på jobbet, mår extremt illa där. När jag sen kommer hem och får vila och ta det lugnt mår jag mkt bättre. Men frågan är om jag inte kommer bli tokig av att ligga hemma igen. Känns som man inte får gå utanför dörren när man är sjukskriven och det är ju så trist... inte får man väl heller hålla på och göra julfint hemma, för om jag fixar det borde jag väl kunna jobba...?!? Eftersom jag fixar att vara igång lite hemma blir jag så besviken när det inte funkar alls på jobbet, fattar inte varför jag mår så mkt sämre på jobbet?!?
    smyger in från granntråden.. om du mår bättre när du är hemma så tycker jag du skall fortsätta vara hemma.. man får mera ork om du tar det lugnt så klart du får pynta Och ang gå utanför dörren om du är sjukskriven så klart du får det  Jag åkte till mina föräldrar med dottern förra veckan då mannen jobbar massor nu så jag hade inte orkat vara själv med henne pgs foglossningen.. men jag åkte i syfte att få avlastning så det var ju ingen nöjes resa.. men att röra på sig lite är nog bara bra..

     


    smyger ut igen..

  • smint

    Heloise: Ytterligare en smygläsare från andra tråden, ville bara in och skicka en stor kram till er familj.. Finns inte mycket mer att säga utan att det riskerar låta hurtigt.. Men vi får hoppas att er lilla Elise inte drabbas så hårt av sjukdomen då hon "än inte har mer än 3 symptom", eller kan dom utveckla fler under tiden? Men hur som är det fruktansvärt.   Kram
     

  • smint

    kikar in från granntråden och vill bara skicka massa sympati till Heloise m familj, jag höll på att tappa hakan när jag läste om erat sjukgymnastbesök.... ja porta henne från Elise för gott

    kram 

  • smint

    fru bygg: Smyger in från granntråden, du är inte en sämre mamma om du slutar amma, Jag ammade inte T då hon var för trött och behövde mat.. H har inte ammats mer än 2 v då han åt och åt och åt men det rann aldrig till, då blev det ju stress och maken började jobba, då blev det ersättning och han är en go och rund 8 månaders nu. Vill dock inte äta mat men men    Lycka till med allt. 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård