Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise skrev 2011-12-19 18:21:08 följande:
    Blomman: hur går det med villavagnen?
    SkrikandesDemon(/&(/¤&%¤"%/&¤(&

    *frustrerad väntan i ingentinget.*

    Som sagt, jag tror inte det kommer hända ett ))(/%(&%¤(& jota.
    Det hade ju annars varit skönt.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Hallå i lådan!

    Vet inte om jag sagt eller bara tänkt att : Ankan och I´m yours, vad KUL att ni hänger här igen! Jättejättelänge sedan ju! Stanna vettja!

    Flamman, jag tycker du jular för fullt med konserter och annat. Det är älan verkligen stämning om något!

    Igår gjorde jag knäck som jag glömde en liten minut för länge, så den blev lite väl hård, men den smakar bra och de räcker ju väldans länge när de är så hårda...*positivt tänkande*

    Truls är förkyld eller något, för han geggar i ögonen som när man har ögoninfektion och han är allmänt ynklig och vill bara sitta i knät och får ingen sov-ro utan vankar osaligt runt och ändrar plats hela tiden. Jag tror han kanske har blåskatarr eller UVI, för han slickar sig lite mer än vanligt. Kanske var det därför han pinkade inne i lördags? Eller så är det kanske bara irriterat för att det är vägsalt ute? ObestämdJag avvaktar iallafall några dagar här, för någon veterinär har jag faktiskt inte tid med nu, om han inte verkar dålig på allvar. Han äter och dricker och rusar stundvis runt precis lika galen som vanligt. Så tills dess tänker jag låtsas att han kan bli lite snuvig precis som vi människor.

    Villavagnsgubben hörs inte ett ljud ifån-vilket är precis vad jag väntat mig. Det som är så störigt med honom, är att han ens tar plats i mitt energifält. Vi behöver energin till allt annat. Dessutom är det förnedrande att känna att man är i ett läge där man inte har råd med sin stolthet och måste låta bli att be folk dra åt helsefyr. Precis som det är på arbetsmarknaden eller ad det nu vara må. Man vill känna att man kan välja.
    Det är det sista jag tänker säga om honom om inget nytt händer.

    Magen undrade du Ingis, jotack, det funkar mer som det ska nu. Tack och lov!

    Idag åkte jag och min nyfunna kompis till Liljeholmens outlet och köpte julförrådet av ljus. Lite senare i eftermiddag ska sista julklappsärendet slutföras, sonen ska släppas på handbollsträning och jag ska under tiden fixa hem ett par kassar med julmat och innan dess ska vi åka ut till det lokala fiskrökeriet och köpa hem fiskdelen av julbordet.
    Då är det skönt att jag igår gjorde den lasange som vi kan äta till middag när vi väl kommer hem igen.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Lanovia, så värst mycket har egentligen inte hänt i tråden det senaste. Kanske för att det är desto mer fullt upp på hemmaplan för de flesta. Tycker det kretsar runt att få tiden att räcka, liksom tålamodet och pengarna, samtidigt som vi alla försöker möta julen med rätt inställning och lagom förväntningar. Under tiden äter, växer och testar oss våra barn, påfrestar oss våra släktingar -samtidigt som de tillför och gläder- och vips så är det väl nyår....  Tomte


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    muggles skrev 2011-12-20 19:31:18 följande:
    Ingis: beställningen gav dig rysningar, que? Gillar du inte chili el vaddå? Jag gick hem med en liten termos - perfekt!!! Vi har ändå pratat om att köpa en liten till för att tex ha kall mjölk i (en som vi har kaffe i har vi redan, man vill ju inte blanda).
    Ingis menar nog Interflora-haveriet tror jag?

    Skål på´re Mugglan, när du väl får sätta dig! Skål 
    Själv ska jag äta lasange strax.

    ..väääääänta nu........

    -HA! Det finns lite vin kvar i flaskan vi hade h'romdagen. Den slurken måste väl mest vara till mig, jag som har uträttat förtiarton ärenden idag? Oskyldig
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Här kommer kolareceptet:

    http://www.tasteline.com/Recept/Magnus_franska_kola

    Jag ska också göra den idag.
    Ifjol gjorde jag den alldeles för tidigt-den tog ju nästan helt slut inna julafton......Skäms

    Just nu doftar det apelsin här, för jag hittade tre trista apelsiner i en skål och kör nu mitt superknep för hemtrevlig juledoft-skiva upp och kasta in på plåt och torka i ugnen på 50-75 grader, med luckan på glänt.
    Har sorterat upp en massa stök i skafferiet, så jag kan få in mina fat med skinkan och så sedan. Tomglas, pet-flaskor och pappersinsamilng ut-julmat in.

    Jag har inte varit i skolan idag, för kroppen skriker rakt ut att den tänker bli vrålförkyld om jag inte ser till att sova, andas och återhämta lite. Så idag har jag stillsamt vankat runt i tystnad och bara plockat sådär sakteliga och en pinal i taget. Det går i mycket maklig takt, men det gör inget. Vad jag däremot inte begriper, är varför vi i dn här familjen nödvändigt ska sprida ut pappershögar, hundkoppel, kläder och allsköns udda föremål över hela huset, på ställen som verkligen inte är rätt plats. Och laddare! ÅH vad jag en dag ska ha ett specialbyggt skåp där alla laddare kan bo OCH där saken som ska laddas också kan stå under tiden nämnda laddning sker!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    EA, stor kram till dig idag!
    Jag hoppas så innerligt att drömmen jag hade att du var här och hade mage, var en sanndröm.  Gravid


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    ingenjörsbruden skrev 2011-12-21 13:14:15 följande:
    Fru E: Magnus mörka kola tror jag den hette från början, arla-recept om jag inte minns fel. Kan skriva in receptet i morgon när jag jobbar hemifrån.
    Gjort!

    Heloise, så himla skönt att få höra sin partner säga precis sådana där saker! Ibland är de extra bra och man får dubbelunderstruket på varför man valde mannen från början. Gott!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    SKIT! Skrikandes

    Nu sabbade jag hela satsen med den egentligen goda kolan.
    Bränd kastrull, ojulig lukt i huset och INGEN kola att äta och fyrahundra gram fin choklad i soporna.

    Jaha!
    Ska man gå till affären då och kosta på sig en ny chans?


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Okej. Jag kanske gör det då. Imorgon.
    Imorgon är säkert den perfekta kolans dag. Tomte


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård