Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Peppar Hvidis och känner mathetten bara jag tänker på 5 trappor utan hiss! Hur länge skall maken vara ledig? Lika länge som hissen är avstängd?

  • lanovia 08

    Blommis jobbigt med morfar, men skönt att höra att han är sig själv ialla fall.  Kramar om

  • lanovia 08

    *skrattar elakt* Flamman gud vad underbart om du hade kunnat genomföra planen med brandmannen. Då hade jag också velat vara en fluga på väggen.

    Låter mysigt med huset fullt av tjejer och kul verkar de ha också. Jobbigt med vänninan däremot.

  • lanovia 08

    Leksi hur går eran inskolning?
    Kan du inte gå dit någon dag om du vill se hur det är där? Byta med maken eller vara med om några veckor för att kolla läget.

  • lanovia 08

    Sedan var det så mycket mer jag skulle kommentera men kan inte komma på vad det var nu. förlåt alla som känner sig missade.

    Jag har lagt ut en magbild i mitt galleri nu.

  • lanovia 08
    lanovia 08 skrev 2011-08-18 20:22:55 följande:

    Peppar Hvidis och känner mathetten bara jag tänker på 5 trappor utan hiss! Hur länge skall maken vara ledig? Lika länge som hissen är avstängd?


    mathetten??? ok för att jag är hungrig men menade såklart mattheten.
  • lanovia 08

    Tack för snälla kommentarer om magen.

    Men Daa Önskar jag kunde göra något för att hjälpa dig. Kan du inte ringa och prata med läkaren igen, eller det är ju fredag så du skall prata med henne idag eller? måste du hålla upp 3 dar med sömntabletterna just i början när du skall bryta det onda mönstret?

  • lanovia 08

    Heloise, du rör mig till tårar när du berättar om erat besök på HAB och hur bra sjukgymnasten är. Bra att det finns sådana människor. HOn är ju verkligen rätt person på rätt plats. Sug in det hon säger. Hade också haft svårt för att stanna kvar i rummet utan att börja gråta.
    Jag förstår att det måste vara jobbigt med allt öva öva öva och det är säkert jätteviktigt men tror också att det för E är viktigt med precis det du känner att du vill- bara gosa och få kärlek, känn inget dåligt samvete för att du inte orkar hela tiden.
    Ni är kanonföräldrar du och P, världens bästa för E. Och ni har verkligen fått en supersöt och fin dotter. Visst hon har problem och fungerar inte precis som de flesta andra barn men framför allt är hon ju en människa som alla andra, en jättefin sådan!
    *kram*

  • lanovia 08

    Flamman har glömt kommentera hundhändelsen. Fy vad hemskt. *ryser* men tur att det inte gick värre kunde ju slutat hur som helst.
    Härligt att få lite uppmärksamhet, hoppas du får en kanonhöst. Det är du värd!!!!! Skulle vilja skriva under på varenda ord Heloise skrev till dig!

  • lanovia 08

    Hvids, men vad tusan fick han inte ledigt mitt i allt.  Ingen annan du kan lura dit som kan hjälpa dig lite?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård