• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2011-05-10 15:04:50 följande:
    Daa: du det där med kläder på var dopet nobbade jag också jättemycket över! Det blev tillskar en jättesöt blå klänning från Osaka med små hjärtan på (äkta Ninnis-tyg!) med lite volanger och detaljer som trollade bort babymagen... Hoppas att du hittar något som du känner dig fin i! Kram!
    Oh, det låter fint!
  • Ninnnis

    Nu ska jag köra och hämta vovven, ta en promenad och sedan bara mysa i soffan.

    och kram på er!

  • Ninnnis

    Åh vad häftigt, Fru Sy! Tack för att vi får ta del av er fina upplevelse. Vad duktig du har varit som först fick Orvar att stanna inne så länge och sedan klarade förlossningen så bra. 

    Vilken härlig berättelse! 

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-05-11 06:53:11 följande:
    Ingen baby inatt heller, by the way... Tror att han väntar på att bli tvilling, så jag sätter siktet på 21maj nu...
    Jag tror fredag den 13:e
  • Ninnnis

    Hej Bruttan!

    Det låter inte alls bra att du har varit sjuk så länge. Hoppas provtagningen går bra och att du kryar på dig. Men du, det låter att du håller ett lite för högt tempo när du har feber... *hytter lite med fingret*

  • Ninnnis

    Jag har skitont i mitt trasiga knä idag. Kan nästan inte stödja på det. Jag hade iofs befarat betydligt större problem än vad jag har haft under graviditeten (med tanke på viktuppgång och ökad belastning för knät) så jag ska egentligen inte klaga. Jag borde kanske byta ut långpromenaderna mot cykling som sliter mindre på knät, men det är så skönt att promenera med hunden i detta väder. Jaja, dagens i-landsproblem.

    Jag hade tänkt träna idag men jag får nog avvakta och se hur knät känns. Ibland går det över under dagen, annars får det bli vila istället. Inte heller helt fel

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-05-11 09:50:45 följande:
    Usch Ninnis, det är inte roligt med ont! Vaddå viktuppgång om jag får vara lite självbitter och sarkastisk, hojta när du är 27+, då får du mitt medlidande . Men belastningen är ju anorlunda vid grav, man kan ju inte gå likadant som innan så klart att knät ta lite stryk. Så jo mitt medlidande har du! Kram!
    Nej 5 kg är ju egentligen inte så mycket, men det är toppnotering för mig

    Det är en av anledningarna att jag har försökt hålla igång med träning och motion, för att jag befarar att mitt trasiga knä skulle ta permanent skada av alltför många extra kilon. Tack och lov har jag mått så bra att jag har kunnat röra mig som jag vill, men det är klart att kroppen förändras och jag blir mer begränsad.

    Hur har du det nu? Har du ont? Är det tungt och jobbigt? Du har definitivt mitt medlidande! 
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-05-11 10:15:50 följande:
    Äh, jag har vant mig.... men, guuud så skönt det ska bli att kunna vända sig i sängen utan att vakna och att kunna gå i trappor igen och gå lite längre promenader! Och leka vilda lekar med lilla e! Det saknar jag, att kunna jaga henne och kasta runt med henne! Hon får ju knapt plats i mitt knä längre . Det är ju en övergående smärta som ger något underbart i slutändan, så det är lätt att ta, men nä, övervikt önskar jag inte min värsta ovän! Det försvinner förhoppningsvis fort igen! (hoppas hoppas hoppas!)
    Jag förstår att det är jobbigt, vännen. Förhoppningsvis försvinner det imorgon!

    Löser det sig med E nu när din pappa är hemma eller är han för sjuk för att passa henne?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård