• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    lanovia 08 skrev 2011-05-18 13:37:50 följande:
    Hörni skåningar hur ser era eftermiddagar ut torsdag el fredag nästa vecka alternativt måndag-onsdag veckan därpå?  Någon dag som vi absolut inte bör åka om vi skall få träffa er?
    Torsdag och fredag nästa vecka slutar jag kl.17 men är obokad efter det. Tisdag veckan efter kan jag efter ca.15.30 (ska till BM) och onsdag slutar jag kl.16. Måndagen har vi föräldragrupp. Vill jättegärna ses!
  • Ninnnis

    Fru Bygg, vad jobbigt med huvudvärk. Är den releterad till graviditeten tror du? Klart bygget rasar utan dig!

  • Ninnnis

    Lanovia, det är inte så konstigt att du har dubbla känslor om såväl jobbet som mammaskapet. Jag tror absolut inte att du kommer att bli uppsagd när du berättar att du är gravid. Det får de väl inte göra? Du har ju inte direkt tackat nej till uppdrag, eller hur?

    Nej, njut av att ni är hemma hela familjen och skit i vad alla andra säger.  

    Det är nog ganska naturligt att vilja slippa allt föräldraansvar ibland också. Klart du kommer att klara av två barn! Kram på dig, det glädjer mig att du är lite mer uppåt trots allt.  

  • Ninnnis
    Fru Bygg skrev 2011-05-18 15:18:58 följande:
    Ja, den är relaterad till graviditieten. Var ju sjukskriven på 50 % sista två månaderna med Ella. Men nu känns det som om den är under kontroll iallafall. Jobbar ju bara ett par veckor till (7st).
    Men det hade varit toppen med lite förståelse på jobb, men det finns inte alls tyvärr.
    Usch vad jobbigt för dig. Jag hade ju kraftig huvudvärk nästan dagligen under mitten av graviditeten, men nu har det blivit både lindrigare och mer sällan. 

    Kan du inte få något som hjälper? Det måste väl finnas något receptbelagt som fungerar men som är ofarligt för bebben? Kram på dig!

    för oförstående kollegor!
  • Ninnnis

    Jag har precis haft en väldigt hetsig diskussion med en kund, jag var så arg så jag skakade! Orkar inte gå in på vad det handlade om, men jag fick honom till slut att bli mållös och gå därifrån. Och nej, i detta falllet hade kunden INTE rätt! Han både ljög och lurades, men det hade han inget för  

  • Ninnnis
    Fru Bygg skrev 2011-05-18 15:29:09 följande:
    Det har faktiskt blivit bättre. Innan var det nästan varje dag och då hjälpte inte alls alvedon. Nu kommer det mkt mer sällan och ibland kan tom alvedon hjälpa.
    Är inte alls glad för att äta tabletter när jag är gravid, så jag försöker undvika dem i möjligaste mån.
    Hade nog varit lättare att göra många andra förebyggande åtgärder om man bara hade haft en förstående chef (min chef är dock toppen, men inte chefen för bygget jag är på) och kollegor.
    Nu hjälper alvedon+kaffe (tack Blommis) för mig, men när det var som värst hjälpte ingenting. Då får chefen och kollegorna skylla sig själva om du måste vara sjukskriven pga att de inte hjälper dig att förebygga det. Snart får du vara hemma!
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-05-18 15:35:08 följande:
    Ninnis: Bra där! På'n bara!!! Har dock svårt att föreställa mig dig  arg?
    Ja Det är ytterst sällan jag blir arg (på någon annan än maken och mamma...) men den här gången blev det bara för mycket.
  • Ninnnis

    Bara för det fick jag huvudvärk nu. Det var säkert anspänningen vid diskussionen med idiotkunden. Suck.

  • Ninnnis

    Snart ska jag åka hem och städa. Maken och jag ska hjälpas åt, men det är trååååkigt i alla fall. Men jag ska ha tjejmiddag hemma imorgon så det är inget att be för...

  • Ninnnis
    Ninnnis skrev 2011-05-18 16:19:27 följande:
    Snart ska jag åka hem och städa. Maken och jag ska hjälpas åt, men det är trååååkigt i alla fall. Men jag ska ha tjejmiddag hemma imorgon så det är inget att be för...
    Åh, bara för det meddelade maken precis att han inte kommer hem förrän halv åtta. Han har varit i Göteborg över dagen och det drog ut på tiden. Jag får nog städa på egen hand, vilket är om möjligt ännu tråkigare.

    *dagens i-landsproblem*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård