Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ha en trevlig vila Ninnis.

  • lanovia 08

    synrix finns det ingen möjlighet att du kan ta några dagars vila, skulle nog få febern att försvinna snabbre.
    Vad är det för provspelningar du gör?

  • lanovia 08

    Jag har bestämt mig för att stanna hemma idag. Men det tar emot har inte ringt kompisen än, kan inte riktigt ta beslutet. Men det är bara 3h kvar att vila och sedan blir det full rulle med en 1½åring som vill leka, lyftas, kramas. jag behöver den energi kroppen kan få nu. Och framför allt vill jag få ner magsmärtan och antal sammandragningar, det är många veckor kvar för kroppen att orka och bebisen skall inte ut än.

    Visst finns bra kompisar kvar. Detta är en utav mina närmsta så jag är inte ett dugg orolig för det, bara det att jag så gärna hade velat träffa henne.

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-09-12 11:10:33 följande:
    Ja det är samma här. Ofta så minns jag era kloka, stöttande ord... fingrar på halsbandet med Love o Respect, och känner liksom er värme och ert stöd.. och det bär mig och ger mig styrka när det känns svårt.
    Igår tex, var det vääääääldigt tungt när maken kramade mig hårt, hårt i nästan 30 min, och grät stilla och strök mig över håret... och sa att jag är ju hans familj, hans närmaste...  Det gjorde så ont i hjärtat och jag kände en sån sorg. Men många av våra diskussioner här, gav mig styrkan att inte falla till föga... ännu en gång. Att följa MITT hjärta och MIN vilja.
    Så... vad jag vill ha sagt är att ni betyder så oerhört mycket för mig Hjärta   Jag tänker ofta på er... och gläds och våndas och sörjer med er.

    Puss allihop!
    Hjärta
  • lanovia 08

    Synrix vad spännande! Lycka till med provspelningarna.

    Här går det skit med spelandet. Var så nöjd över att min kropp orkade med spelandet så bra. Men nu har jag missat de två sista repen. Och idag skall jag def inte gå.

  • lanovia 08

    Är i v.29. Spelar i en väldigt kravlös men trevlig orkester. Typ storband fast vi har även flöjter och klarinetter och spelar allt från vals till storbandsmusik.

  • lanovia 08

    Hej Hvidis! *vinkar*
    Vad bra att vagnen var bra. Vad är det för någon? Har ni fått tillbaka en fungerande hiss nu?

  • lanovia 08

    Nu var det slut på dagens vila. Dags att hämta hem min älsklade ängel. Hoppas det går bra, känner att det gör ont bara jag rör mig men är ändå bättre än det varit så vi får väl bara ta en lugn eftermiddag jag o E. Är ju bara 2½h tills maken kommer hem. Han tog med sig hunden till jobbet idag, väldigt bra!

  • lanovia 08

    Heloise vilken härligt egoinlägg. Älskar att läsa om din glädje o att ni fått träffa andra i samma situation.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård