Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru E skrev 2012-06-05 19:57:29 följande:
    Yeah!!!! Mammahäng i vinter/vår
  • ingenjörsbruden

    Hvidis: Va tråkigt med din brors skiljsmässa! Hoppas att de kan skilja sig juste o inte bråka. Att du finns där för din bror o brorsbarn tror jag är det bästa....stötta honom att sköta det snyggt även om där är mkt sårade känslor eller annat som pyr...... kanske be att få passa barnen så att brorsan o frun kan få möjlighet att prata o reda ut saker ang skiljsmässan i lugn o ro så att barnen slipper höra det.....även om gossarna är stora o förstår ändå så kan det vara skönt kanske att få ventilera saker utan att oroa sig för att barnen mår dåligt.

    Fru Sy: Du verkar ha full tupp! Grattis till nya jobbet

    Lanovia: Duktiga barn o va härligt det låter! Hoppas vädret är med er o att ni får en riktigt härlig semester. Hälsa fru bygg! Hoppas att läggningsgisslet vänder snarast!

    Im yours: va mysigt att bo så nära brygga o vatten!

  • ingenjörsbruden

    Heloise: Gulle dig! Jag är i v 27 nu o mår toppen! Liten är en sprallegök o magen går i vågor! Stark o sparkar som tusan.....o är en riktig illbatting som kan hitta riktigt ömma punkter att snöa in sig på! Namnfunderingar ligger på Isac (stavning ej utredd) o så ngt mellannamn från min pappa (Arne eller Rudolf) o ngt från makens sida...

    Ja du... du kanske inte orkar prata om det för det har du gjort o det förändrar i sig inget som hänt.....men du kanske kan få hjälpmedel/annan vinkling eller något annat som kan hjälpa dig från en kurator eller psykolog.
    Har en väninna som är psykolog o hon säger att man ska vara uppmärksam på kuratorer.....inte alla är bra o har rätt utbildning osv.....

    Tycke du är jätteduktig som hållit vikten så här långt! Verkligen jättebra!
    Jag tror att du kommer att klara skivan med två små princessor helt fantastiskt galant o MKT bättre än många andra föräldrar tom pga er erfarenhetsbagage.

    Namnen är jättefina allihopa...utom Nora...namnet i sig är jättefint men rimning på namn blir bara ledsamt....o visst ska det inte förekomma mobbning....men när det bråkas o i stridens hetta så kommer det många fula saker... jag kanske är lite tradig....

    Va roligt med så fina omdömmen från neurologen!

    Ditt o Panzers löfte att leva i nuet låter väldigt klokt. Oroar man sig för hålen i vägen så missar man den fina utsikten utmed färden.

  • ingenjörsbruden

    I torsdags var det urnsättning. Jag o syrran åkte dit. Det tog 10 min o så klart så var det väldigt kasst med att hälsa ordentligt (iallafall storbrorsans fru o barn). Storbrorsan sa i allafall hejdå när han gick.
    Känns bra att pappa fått komma tillbaka i kretsloppet igen.
    Hoppas nu jag slipper träffa brorsans fru på länge..... men vi får se....lillbrorsans dotter fyller 1 år vid midsommar....undras tro om man blir bjuden på födelsedagskalas?!..... Obestämd

    Har idag bestämt mig för att gå på bal i sommar! Ska bli roligt, har inte varit med de senaste 2 åren så det ska bli attans kul!

    Det är fullt ös på jobbet, hade lönesamtal idag.....kom inte riktigt dit hän jag ville.... men fick o andra sidan inget skambud....alltid ngt.....mkt att göra o bara några få veckor kvar att jobba....galet så fort tiden går!

    Fick idag en spontaninbjudan från en mamma i föräldragruppen...ska dit på fredag.....ska bli jättekul! Älskar spontanbjudningar.....önskar jag kunde spontanbjuda fler själv....men maken är så jäkla.......ANTI så det är väldigt svårt.....bara han slipper typ....suck!

    Busan är duktig o vill mer o mer ha trosor o gå på pottan så jag hoppas hoppas slippa ha två blöjbarn i höst....men men.... det löser sig sa han som sk-t i badkaret.

  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2012-06-13 12:59:06 följande:
    Lanovia: hoppas sömnen rättar till sig.
    Heloise; läste om din funderingar och jag förstår att såna tankar dyker upp, Men glöm inte att det finns ingen bättre mamma till E och lillasyster än DU!!! Du är bäst, det vet du väl?! Hjärta Jag beundrar dig enormt mycket, min vän. Du är så stark, intelligent, varmhjärtad, klok och MÄNSKLIG!

    INgis: V27 !! Jag hinner inte med... Vet ni att det är en lillebror eller gissar du?

    Var är Synrinx?

    Fru Sy, så spännande med ny arbetsplats och skönt att du har positiva vibbar!
    Vi vet....det var så attans tydligt!

    Är osså en stor beundrare af Heloise!
  • ingenjörsbruden

    "ragglar in med midsommarkransen rejält tilltufsad o på sniskan"

    Glad midsommar godingar! Har överlevt, spännande att vara den enda vuxna som var helnykter....men rätt skoj var det. Dock fick loppan rejäl frossa mitt i natten o feber som uppskattningsvis låg på 39+, ta tempen var INTE att tänka på..... men nästa dag så var hon trött men ok.

    Har fullt ös på jobbet o fullt ös i magen....den går verkligen i vågor!
    Var på blodflödesultraljud o ul i torsdags o allt var bra.

    Hemma är det knaggligt, mkt gravidkänslor o hormoner o så klart kombo med en korkad karlslok som tror att allt löser sig av sig själv om han håller sig på avstånd...... BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jubelidiot!
    Så mao samma procedur som de andra gångerna.....men denna gången ger jag mig dj-vlen på att dra ut det till max så att det FASTNAR i mellan öronen...... har hört att man inte får banka in det....morrrrmorr...

    Har skördat mina första 2 gurkor! Smaksens o så fina o stooooora! säkert 20-25 cm långa!
    Tomatplantorna har börjat få rejält med gröna tomater....ska osså bli smaskigt hoppas jag! O chiliplantan dignar av chilifrukter!

    Stort minus på trädgårdssidan är första räden av mördande.....klippte säkert över 50 sniglar i går i störtregnet, maken klippte ca 20 i morse osså....ända framme vid huset....... UUUUSCH!!!!Guld i mun
    O vi som inte har sett en enda snigel tidigare! snyft!

    Blommis: Låter som en riktigt mysig semester ni ska ha!

    Fru sy: va spännande o så mkt att stå i!

    Fru E: hur mår du? När ska vi fika?!?!?!?!?!

    Flamman: Wow va gott med lax! Låter som ni hade ett riktigt ljuvligt midsommarfirande!

    Lanovia: sovmorgon är du definitivt värd! Men jag känner så väl igen känslan av att man borde få ngt gjort istället.... Hoppas att ni alla mår bra! Vilken semestertripp!!! Låter mkt härlig!

    SS: Storebror är kanske lite svårt att fixa....Låter som ni haft det härligt!

    Im yours: låter riktigt ljuvligt!

  • ingenjörsbruden

    Heloise: Hur mår du? allt bra i smurfhuset? Trött på att vara gravid? Har tänkt så många gånger att jag ska få till en magbild o visa......ska se till o få tummarna loss asap!

  • ingenjörsbruden

    Idag är det v 29+0 o jag mår kanon. Foglossningar som påminner en att ta det lugnt o inte skutta runt för mtk på byggställningar, använder mitt foglossningsband så fort jag ska gå längre sträckor än till skrivaren.
    Har "peppar peppar ta i trä" inte speciellt ont av det än så länge, hoppas det håller sig så.

    Rund o stor om magen, fick höra av svägerskan att hon inte tyckte jag var stor men att resten av släkten tyckte att jag var stor om magen.....tog det som en komplimang....för det var det ju....på hennes vis....men maken tog det inte ritkigt så när jag berättade för honom.....
    Nåja....
    Boandet har dragit igång ordentligt igen..... nu ska vi bygga om spjälsängen....den ska få hjul, bottenplattan anpassas i höjdled så att den hamnar på samma nivå som våran säng.
    Börjat kolla på lite nya sängkläder, madrass o spjälskydd. Kul med lite nytt.

    Annars är det mesta klart. kikar dock runt efter en gosig filt, inspirerad av Heloise.

    på er alla!

  • ingenjörsbruden

    Hvidis: va tråkigt att hon inte kunde hålla ut lite längre....
    Ojojojoj...snart dagis!!! Klurar o funderar på ngt bra jobb......

    Idag vägrade busan ta på sig blöja.....så dagisväskan är packad med 3 extra trosor o lika många byxor......spännande!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-06-28 12:51:46 följande:
    Ingis: här har vi en blöjbägrare till! Men nu är det andra dagen på dagis utan blöja och hon har kommit hem i samma trosor! Hurra! Hur gick det för ballabusan då?

    Här har jag världens mammigaste kille hemma. I morse fick jag klaustrofobi och fick springa och gömma mig. Men mammamammamammamammamammamammamammamamma förföljde mig... Blev frustrerad och började gråta. Sen kändes det bättre. Hjärtklappning och magkatarrkänning och kan inte somna på kvällen.... Många borden och inget blir gjort. Kanske dags att öppna ögonen och se att väggen är skrämmande nära... Borde hitta jobb borde städa borde sälja ut ur källaren borde vika tvätt borde träna borde leka mer borde förbereda j till dagis borde leka med broderns barn borde ringa och höra hur svägerskan har det borde hitta jobb (igen) borde skriva cv borde vara ute i fina vädret borde borde borde. Sätter mig här lite. Sorry för neg-inlägg...
    BAMSEKRAM! Skriv ner alla måsten o delegera allt du kan. Du måste vara rädd om dig! Kan inte hjälpa om du själv inte mår bra ju......  skicka ett sms till svägerskan att du tänker på henne, strunta i städ o tvätt eller iallafall...säg som du känner till maken o sen var det väl så att han gjorde det så himla bra...eller?! Oskyldig
    Källargrejorna försvinner inte så strunt i dem osså....

    Du är en fantastisk mamma o E är superduktig som kommit hem i samma trosor.....länge sen jag tänkte på det som en bedrift....kanske i min ungdoms galna dagar kanske....
    Jag tror verkligen inte att J behöver någon mer förberedelse för dagis....han kan ju redan allt...nästan iallafall... O han är duktig o tar för sig o ger sig inte i första taget.....han är bättre förbered än många många andra barn!
    O du.....du är UNDERBAR o FANTASTISK glöm inte det!

    Nu ska jag inboxa dig med lite småspånande ang jobb som jag klurat lite på.....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård