• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Idag röt jag till... Mina ungar bajsar-så det luktar, äter så det kladdar och pratar så de låter. Sånna barn har jag och så är barn! Ibland undrar jag om min syster har glömt allt om hur det är att ha småbarn det bar inte så längesedan hennes två var små. Sen slutade hon beklaga sig.

    Kan man någonsin röja upp i familjen så att de där mindre lyckade mönsterna är där?

  • Hvidbrud

    Lanovia: Jepp. De låter i kyrkan (kongirmation) och kladdar med maten (på restaurangen och hemma) och bandet luktar bajs. De knäckte minsan äldste sonens vilja säger hon stolt. Och alla måste sitta ner och kissa- även maken. Och hur kunde jag låta det porla när jag kissade! Man får ju kissa på kanten! Jeezeez. Och trött två och etthalvt åring som inte sovit middag i två dagar får inte få utbrott på mackan.... Ut skulle hon! Nä fy farao så arg jag blev! Nä jag ska inte tänka på det ens, jag blir så ledsen och arg. Jag förstår att jag kände att jag kunde slappna av på riktigt i min mans armar och jag mins hur underbart det var att vara i hans "värld". Rätt- så som man var, sedd och accepterad. Man är den man är och hur man handlar inte som man tror eller låssas att man är eller försöker vara.
    lite svammel på kvälskvisten, men, det är skit som är blomsternas gödning!

  • Hvidbrud

    Ja du Blommis, jag tycker också synd om henne, men hon har ju hittat sin plats där hon kan vara den hon har blivit. Ros och vänliga ord har hon svårt att ta emot och hantera. Och så känner jag att hon är så hemskt liten, ensam och ledsen inuti att jag blir helt tårögd. Grejen är att E äter jättefint, hon är jätte gullig och är bra på att sköta sig själv så att säga. Hon är inget gallskrikande yrväder på restaurang. I kyrkan stannade vi i 10 min sen gick jag hem med barnen... En katolsk mässa i 2 timmar är inget för småbarn.(eller trötta mammor med ömma fötter )
    nä, men nu är vi hemma och resan gick bra. J har ätit massor (han matvägrade i Schweiz) E sover som en sten och maken kommer hem klockan 11 då är allt back to normal.
    Sorry- ego igen igen

  • Hvidbrud

    Med reservation. Lille j är så slö fortfarande så jag hoppas att han har blivit frisk helt tills dess, men hua, jag börjar bli lite bekymrad nu,

  • Hvidbrud

    Så spännande Ninnis!

    Jag kan torsdag nästa vecka och jag har en bilstol hemma om ifall att vi ska utombys och någon vänlig själ som passerar förbi vill plocka upp oss på vägen. Blink blink. Tindra tindra.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård