Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    ingenjörsbruden skrev 2011-09-19 13:05:59 följande:
    Generellt så brukar det gå fortare med nästa, hälften så lång tid men även ner till 1/3 av tiden.
    O med tanke på att jag hade värkar i 25 h så borde vi landa på rimliga 6-8 timmar.... Men det är ungefärligt o inget skrivet i sten.
    Med 3an så brukar det inte gå fortare, kan tom ta längre tid än 2an......men ALLA förlossningar är olika så det är bara att ta det som det kommer.....vilket jag inte gillar.....jäkla ingenjör!
    Nej hata!!! Jag vill att någon skall skriva under på ett papper att nästa förlossning blir precis likadan som den förra så jag vet vad jag har att vänta mig. Eller lättare det kan jag iof acceptera.
    Men nu man vet ju inte alls. Och hur fort kommer det gå??
    Har också hört samma tidsangivelser men har också exempel där det gått fortare....
    Kan ingen tala om för mig hur bråttom jag kommer ha så jag vet??? Och när på dygnet kommer det ske? När E är på förskolan? Eller när hon är hemma men alla andra jobbar? Eller på kvällen/Natten?

    Snälla ge mig en handbok!
  • lanovia 08

    Fru Bygg massa kramar o styrka till dig.
    Be inte om ursäkt för hur du mår, du lever ditt liv alla andra lever sitt. Du kan inte låta bli att må dåligt och tycka att det är jobbigt nu bara för att någon annan kämpar för att få barn. Alla har sina olika krämpor.
    Slutet är jobbigt, man vet inte när det skall ske och det är TUNGT + att du har ont o sover dåligt. Som Blommis skrev dålig sömn kan knäcka vem som helst.

    Miljoner kramar!

  • lanovia 08

    Appropå sömn, jag har ju så jädrans ont i kroppen när jag sover så nu har jag fått lägga ett täcke under lakanet för att få mjukare säng. Vi har ganska hårda madrasser annars, bådas ryggar mår bättre av det. Men känner mig rätt fånig med ett dubblevikt täcke under lakanet. Men vad gör man inte. Kändes som att kroppen var lite nöjdare i natt får se om det håller i sig.

  • lanovia 08

    Ninnis hoppas ni får rolig träning ikväll o att knäna trivs bättre med detta.

  • lanovia 08

    Nu väntar maken opå att jag skall komma till soffan så får skriva mer imorgon.

  • lanovia 08

    Fick ett underbart sms medans jag satt hos frisören. Fru Byggs lilla prinsessa föddes inatt. 1h o 20 min gick det på. De mår bra o njuter av varenda sekund. Hon bad mig meddela er o lovar logga in om några dar för att ge mer info.

  • lanovia 08

    Ingis vad fint ni fått det och busan är såååå söt.

  • lanovia 08

    Här fylls dagarna väldigt snabbt just nu. Spacklar och slipar lister för att sedan måla dem när alla skavanker är dolda. Däremellan storstädas huset efter renoveringen. Har ändå gått relativit smidigt, 2/3 våningar är klara. Nu är det bara nedervåningen där vi håller på med listerna kvar men det kan vi ju inte ta för listerna är klara.

    Känner att jag är trött när kvällen kommer men försöker lyssna på kroppen också. Men det är som du skrev Blommis inte lätt.

  • lanovia 08

    Ninnis egentligen är det väl inget konstigt med att fråga om könet. Det är ju ett naturligt samtalsämne som man brukar komma in på till slut vad man tror att det skall bli för kön.
    Men denna gång har jag upplevt mycket mer än vad jag gjorde med E att ALLA frågar och det nästan innan ajg ens hunnit säga hej. (ok överdrift). Men kan också vara så att jag är extra känslig denna gång då jag vet men inte vill berätta.

    Till våra kompisar säger vi att vi vet vad det förmodligen blir men inte vill berätta. Till andra som är längre ifrån oss säger vi att vi inte vet. Och som ett brev på posten kommer nästan alltid kommentaren: "Nä men det är bra. Jag/vi tycker inte att man skall kolla upp könet, det är en överraskning man skall ha kvar. "
    Ehhh, precis.
    Usch vad jag hatar att ljuga men vill inte dela med mig av detta till alla.

  • lanovia 08

    Solde jag tycker gott din chef kan få äran att leta efter en annan lika duktig anställd som du så sök nytt jobb!!! Herregud snacka om att inte uppskatta dig!
    Hoppas utställningen med katten går bra.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård