• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Shit vilken häftig förlossningsberättelse, Mugglan! Vilken prestation!

    Tack för att du delar med dig. Nu blir jag riktigt taggad inför min egen förlossning.

  • Ninnnis

    Jag har precis mailat med maken och vi har bokat date ikväll med pizza i soffan Det blev aldrig pizza i måndags så vi tar det nu istället.

    Jag har noll jobbmotivation och längtar bara hem till maken, vovven, soffan och pizzan... 

  • Ninnnis

    Har alla redan tagit helg?

    Nu ska jag köra och hämta vovven medan maken hämtar pizza.

    Ha en trevlig fredagkväll fina trådisar!

  • Ninnnis
    muggles skrev 2011-05-27 17:44:54 följande:
    Ninnnis: ett råd är att om du vill att profylaxandningen ska funka så lita inte på att du bara gått kursen utan öva öva öva före förlossningen. Öva speciellt mellan och snabbandning plus krystning.
    Tack för tipset! Jag har övat lite men ska abslout öva mer. På vattenjympan hade vi också en proflylaxandningsdel så jag har ganska bra koll, men jag ska öva massor med hjälp av cd:n vi fick.
  • Ninnnis
    Villemoa skrev 2011-05-27 19:42:13 följande:
    Ninnis; tänka sig att det bara är fem arbetsdagar kvar till vääääldigt långledigt!
    Pollenallergin är nog här för att stanna! Jag har aldrig varit så allergisk som jag är det här året så jag tar ögondroppar. Moa brås nog på sin pappa (som har bekymmer från mars-sept) så hon får droppar och nässprey
    Usch vad jobbigt för er

    Hoppas pollenhalterna sjunker så att ni slipper allergin snart.
  • Ninnnis

    Jag ligger i soffan alldeles proppmätt efter pizza med oxfilé och bearnaisesås


    Nu ska jag ringa min bror. 

  • Ninnnis
    Villemoa skrev 2011-05-27 19:57:37 följande:
    Mmm, det hoppas jag också. För maken har det jobbigaste inte ens börjat än, när gräs och gråbo blommar har han ett helvete!
  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-05-27 20:06:43 följande:
    Ninnis-mår bättre och bättre men tankarna finns kvar inom en och vissa dagar vill jag bara dra täcket över huvudet eftersom det inte går att undvika barn, magar och barnprat runt omkring en. Men det är bara att bita ihop och stjäla lite stunder av S 2år och E 4 månader.
    Jag förstår dig så väl

    Jag får ett sting av dåligt samvete varje gång jag skriver om min gravidlycka, eftersom jag vet hur jobbigt det är för dig. Jag känner med dig och tänker på dig, och jag vill att du stannar i tråden!

    Har ni förresten tänkt något mer på att skaffa hund? Vår vovve vill gärna ha en hundkompis...
  • Ninnnis
    muggles skrev 2011-05-28 11:21:57 följande:
    Skriver under på det här!!! Samtidigt tänker jag att om jag skriver hur lycklig jag är nu så visar det att jag verkligen uppskattar den här gåvan som jag fick. För det värsta som finns när man själv vill ha barn är folk som har men bara klagar och inte uppskattar det. Det bästa av allt är att jag är så glad att vi fick två!!! Med tanke på hur jag kände i höstas när vi fick beskedet så är det skönt att känna så.... (kanske inte helt oväntat men...)

    Ninnnis: har du förresten tänkt på våra KUB-funderingar och UL vs siffror: Ada och Beda verkar helt normala hittills iaf
    Detta skriver JAG under på!

    Under min tuffaste period tyckte jag också det var värre med otacksamma människor som klagade över den gåva de faktiskt fått än de som beskrev sin lycka och tacksamhet. Och din lycka och tacksamhet över era små mirakel går inte att ta miste på, Muggles

    Jag önskar bara så innerligt att Fru E också får uppleva det snart...

    Ada & Beda verkar högst normala. Jag tänker faktiskt inte på KUB-siffrorna. Samtidigt är jag medveten om att det inte alls är självklart att det kommer ut ett friskt barn. Men det är inget jag går och bekymrar mig för, det kommer ju att vara vår lille Mini oavsett. Men jag kommer defivnitivt inte att glömma bort tacksamheten om det kommer ut en frisk liten krabat.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård