• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    I eftermiddag ska jag till BM, hoppas hoppas Mini ligger kvar med huvidet neråt! Jag tror det, med tanke på hur rörelserna känns, men man vet ju aldrig.

    Nähä, jag får väl ta oich jobba lite. Tre dagar kvar...

  • Ninnnis

    Mini låg med huvudet ner, dock inte fixerad. Den här gången hade han ryggen åt höger och fötterna till vänster, sist var det tvärtom. Enligt BM är det inget konstigt att han snurrar lite från höger till vänster. Just nu känner jag en tydlig liten fot under höger revben

    Allt annat såg också bra ut, hjärtljud, blodvärde, urinprov etc.

    Efter BM-besöket hämtade jag vovven och promenerade en timme i det underbara sommarvädret (27 grader i skuggan!). Nu har jag bakat kladdkaka med daimgrädde till jobbet imorgon (samma som till tjejmiddagen) och lagat middag. Maken är på väg hem från Gbg, han kommer hem om en stund.

    Nu ska jag ta en dusch innan Desperate Housewives

  • Ninnnis
    Daa skrev 2011-06-01 07:30:09 följande:
    Ninnis: heja Mini som har huvudet neråt! Nu är det snart bara en månad kvar till BF (eller är jag helt ute och cyklar... )
    Och snart är du ledig. Hur känns det?
    Det är en månad till BF (3 juli) på fredag Det känns overkligt men alldeles underbart! Jag kommer säkert känna ett sting av dåligt samvete på måndag när jag ska vara hemma eftersom jag mår så bra (hej Luther), men det försvinner nog ganska fort antar jag.
  • Ninnnis

    Vad härligt det låter med familjedag i parken, Lanovia. Jag väljer att scrolla det du skrev om fönsterputs eftersom statusen är samma hos oss... Jag kanske ska spara det några veckor eftersom det sägs sätta igång förlossningen?

    Hej, Hvidis! Hur är det? 

  • Ninnnis

    Jag har en liten hälsning från Flamman. Hon finns lite i kulisserna men orkar inte skriva. Hon har det riktigt tufft på hemmaplan just nu 

    *kramar hårt* 

  • Ninnnis

    Nu ska jag snart bjuda mina kollegor på kladdkaka med daimgrädde. *bjuder tråden runt*

    Sen ska jag passa på att gymma en sista gång medan jag har möjlighet. Maken ska laga isterband med dillstuvad potatis lagom tills jag kommer hem och i morgon ska jag sova läääänge. På det stora hela har jag det ganska bra just nu 

  • Ninnnis

    Heeeeeeeeeeej Blommis!

    Härligt att du har det bra med Truls, läsning under äppelträdet och annat fint. Men fy vad jobbigt med dina armar! Hur kan det bli så? Kul att "se" dig i all fall, även om jag helt och hållet förstår att du prioriterar att lägga din tid på familjen, hemmet och dig själv.

    Och tack för dina kloka ord. Jag tycker faktiskt jag njuter av varje minut med Mini i magen. Och jag lovar att njuta 'ännu mer av de härliga veckor vi har framför oss. Tack för att du påminner mig!  

    Förresten Blommis, har du hört något från Andbeyond? Du är väl den enda som har hennes mobilnummer? Jag vill så gärna höra att allt är bra med henne och lilla Mary.

  • Ninnnis

    Jag har tränat och ätit isterband, nu slappar vi i soffan och tittar på Anna Travis. Om jag känner mig själv rätt blir det ingen sen kväll...

  • Ninnnis

    Åh Blommisen, du skriver så fint att jag får tårar i ögonen. Jag hoppas innerligt att du hittar de stigar som för dig dit du vill vara och att krisen visar sig vara en möjlighet. Och att du slipper låta dina val styras av värk och dåliga värden. Kram, allra finaste Du!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård