Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ja ni den där hallrenoveringen den kom inte långt idag. Lagom till att jag skulle gå o hämta E på dagis kom pappa o frågade lite lugnt om vi inte hade en vårdcentral här i närheten för han behövde nog åka och sys eftersom han sågat sig i tummen. Hur fasiken han klarade vara så lugn vette tusan men skönt var det för det gjorde att jag också höll mig coollugn, vi tog en tur till akuten, jag väntade tills han fått hjälp och fått fingrarna undersökta sedan åkte jag o hämta hem E. Själv fick han stanna några timmar innan var klar. Vi får ta nya tag imorgon o hoppas det går bättre då.


     


    Nu

  • lanovia 08

    Hvidis, skönt med makens semester. Jobbigt med E, hoppas febern ger med sig nu så ni slipper gå dit imorgon.

    Nu ropar maken från Tv soffan.

  • lanovia 08

    Det var inte svärfsr utan pappa som sågade sig i tummen. Det gick ändå brs. Som tur var blev det bara djupt men inget i benet o alla nerver klarade sig. Sedan rök tre fingertoppar också men det var så lite att det inte var mer än stt plåstra om.

  • lanovia 08

    Är så jäklans trött efyer dagens arbete att jag orksr inte kommentera något. Nu vill jag bara bli klar med det sista så vi kan särra osd.

  • lanovia 08

    Leksi!!!! Det är ju rent elakt att lägga in en bild på smörgåstårta! *dreglar*

  • lanovia 08

    Kan snabbt konstatera att datorer är svinkonstiga. Vår mus har ju krånglat, supporten lyckades inte lösa det i första skedet åt oss utan hade en del jobbiga uppdateringar vi skulle behöva göra. Detta efter att vi avinstallerat och installerat drivrutiner på nytt. Ingen fattade något.  Maken har en identisk på jobbet, bara det att den är några år äldre så vi tänkte vi testar med den först och ser vad som händer då. Sätter i den musen allt funkar kanon, sätter i vår nya mus och allt funkar fortfarande precis som det skall. Alla bug är borta. Jublar och fattar ingenting.

  • lanovia 08

    Ingis vilken helg du har haft. Fullt upp. Jobbigt att gräla med maken. Härligt att systern fått sålt hus o fått en lgh.

  • lanovia 08
    ingenjörsbruden skrev 2011-10-10 09:22:33 följande:
    Lanovia: Fy för besök på akuten, skönt att han lyckades missa de viktiga atteraljerna i handen. Låter dock som att han skulle undvika vassa saker m tanke på att han skadade fingertopparna också.....
    Tradigt med dina sväron!
    Jag kan faktiskt fortfarande inte fatta hur stenlugna både jag och pappa höll oss trots att blodet sprutade. Men det var nog tackvare att pappa var chokad och lugn, hade han fått panik hade kanske jag också fått det.
    Haha om man ser det till bara den helgen så borde han defenitivt inte hålla på med vassa saker. Om man ser det till att han jobbat som snickare och där med sågar o andra vassa verktyg sedan han var 15 år (53 år) och fortfarande har alla händer i behåll och få olyckor bakom sig så är det väl inte lika allvarligt.

    Vad gäller hallen har vi kommit långt i helgen i alla fall. Dock blev vi inte helt klara, men det kommer ju en ny helg snart och då kommer mina päron hit igen för att hjälpa oss med slutet.
    då skall vi även gå på Pang på Pensionatet (Stefan o Christer). Vi har köpt biljetter åt päronen också, pappa älskar dem och vi vill gärna ge dem något tack för all hjälp. Skulle vi varit tvugna att betala någon för allt detta hade inte varit billigt.
  • lanovia 08

    Ingis vad gäller sväronen lever vi i spänning, de skall nämligen komma hit o hälsa på oss i veckan o se på de vi gjort i o utanför huset. Maken suckade bara och skrattade när han sa detta till mig. De har ju ännu inte bestämt vilken dag de skall komma. idag är måndag, kvar återstår tisdag, onsdag o torsdag..... Vi får väl se hur det går....

  • lanovia 08

    Oj måste rusa, har lunchdate om 25 min och skall hinna hänga tvätt o gå inte till centrum innan dess.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård