Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Något positivit är i alla fall att FK ringde mig och sa att de kommer betala ut underhåll åt mig inom tio dagar. De har inte fått något beslut från Skatteverket ang utskrivning av exet från landet, men handläggaren sa att hon tänker inte vänta på beslutet. Ej heller vänta och se om jag får några pengar från exet, utan hon betalar ut pengarna. Jag skulle höra av mig om han, mot förmodan, betalar in något.
    Va?! Tror nästan inte det är sant förrän jag har pengarna på kontot och ett beslut i min hand!

  • Norrskensflamman

    Nej , jag missade norrskenet!!! Damn it!  Men hörde att det varit vackert.


    Och mina ungar är också  ute i snön och leker i timmar på helgerna. Härligt!


    Jo, det har gått mindre pellets än vanligt när det varit så här varmt. Tacksamt för mig som har det lite knapert.


     

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-01-26 10:27:49 följande:
    Men HURRA för bra folk på ätt ställen!!!!!

    Rent rättsligt, kan du verkligen på något sätt vara ansvarig för bilskrället och skatten? Bortsett från att du tycker det är skämmigt och känner dig dum inför de nya ägarna menar jag?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag vet faktiskt inte, men jag tror inte det. Bilen stod registerad på honom och vi var skilda sedan augusti när han sålde den. Men det är ju pinsamt att kontakta ägarna och säga att karln inte betalat och lämnat landet. Det var iofs inte med ont uppsåt, både han o jag trodde det var ägarna som skulle få ett nytt inbetalningskort.
    Jag var med vid försäljningen bara för att exet ville det.  Så allt skulle gå rätt till....
  • Norrskensflamman

    Å andra sidan, vad kan ägarna göra? De vill väl köra med sin bil antar jag.
    Det är ju inte mitt fel att karlsloken dragit.

    Det där med skatten kom liksom aldrig på fråga när vi gjorde affären.

  • Norrskensflamman

    MEN det irriterar mig som fan att exet inte svara på mejlen. Att det nu med automatik blir jag liksom som får reda ut det här med nya ägarna. Det gör mig förbannad.


     

  • Norrskensflamman

    Funderar hur Skatteverket gör när han väl blir utskriven och han ska till att deklarera. Vart skickar dom deklarationsblanketten? Han har ingen adress i Ryssland.

  • Norrskensflamman

    Klockarbol: Jag har redan kollat med Transportstyrelsen, för jag tänkte precis som du. Men det är exet som ska betala sa dom. Och nej, jag fick inga pengar för bilen.
    Det enklaste vore nog att ringa köparna och förklara.
    Men det retar mig att jag mejlat till exet om detta och han svarar inte ens. Typ åtminstone bad mig ta kontakt med ägarana och be dem betala (även om det inte är min skyldighet) eller svarade NÅT!!! Fast "dra åt h-vete, jag tänker fan inte betala!!!" eller nåt. Då visste jag ju hur han tänker agera.
    Nu vet jag inte, kommer han betala eller ej??

    Blomman:  Nej visst är det inte mitt problem. Men vi har ju liksom haft ett hus ihop under 2011 och betalat räntor och diverse sånt. Vi är samtaxerade under 2011. Ja, det är oundvikligt för mig att inte tänka på sånt där. Lätt att säga att det inte är mitt problem, men som person funkar jag så att jag ändå ororar mig och funderar... Precis som du

  • Norrskensflamman

    Mugglan; 7 bajsblöjor!!! Holy Moses... Förstår att du får använda Inotyol Aj, aj, aj....

    Klockarbol; Kramen till dig... Jag söker också efter nycklar. Vi får hålla varann i handen på vår jakt efter nycklar ♥

    Något som jag också söker nycklar till är att hantera min ångest och oro att bli lämnad, sårad, sviken igen. Mitt självförtroende är i botten och jag är övertygad om att jag inte är värd en sån bra kille som musikern. Att han kommer lessna mycket snart, att det här liksom är för bra för att vara sant.... Skitjobbigt är det att vara sån här som jag är. Blä, det suger.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård