• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Gott nytt år! Kram!

  • Hvidbrud

    Kram Ninnis! BRA att du fick tid! Tänker extra mycket få dig vid ett. Kram kram kram- och en hand att hålla i. Vill du ha sällskap så kan jag komma?

  • Hvidbrud

    Åh... Jag har det så trååååkigt på jobbet. Totalt omotiverad är jag. Inte så konstigt kanske. Fän. Funderar på att starta eget...

  • Hvidbrud

    Åh, Ninnis! Så bra! Andas ut. Kram till dig och mini-mini, får man kalla honom det? Det är med mycket kärlek och omtanke?

  • Hvidbrud

    Godermorgon!
    Har laddat med kaffeKaffe och radion på på kontoret. Nu tänkte jag sitta här en liten stund innan plikterna ropar för högt för att bli ignorerade...
    Idag kommer det folk till hotellet. Här har varit ganska öde sen jul, så jag måste gå igenom alla bokade rumm för att se att det inte har samlats allt för mycket damm. Vill egntligen moppsa migObestämd och strunta i det, eftersom de inte vill behålla oss, men- jag tycker ju att det är roligt att fixa och ställa i ordning och känna mig stolt över det jag görOskyldig, så att sitta här lite i kombination med att göra bra ifrån mig, tycker jag är en bra kombination Skrattande .

    usch för att ut och köra i snöstorm, Blommis. Jag förstår din vånda. Särskilt med andras ungar i bilen. För mig räcker det att cykla i snöslasket för att jag ska få nog och hela min själ ropar efter små knoppar och rodnande soluppgångar. hav av skiller och fågelkviter, men tänker jag förmycket på det jag önskar blir jag bara olycklig, så det blir att stänga av- och bvara här. Njuta av öööööh, öööh, vad var det nu... Jo, inga kliande myggbett eller surrande flugor på natten. Känslan av att överlista kylan när jag drar på mig min "päls"hjälm och stängrer skönaste vinterjackan. Hur det river i kinderna när jag cyklar fort, framåt på raksträckan. Glädjen att få krama ungarna när jag är trött.
     
    Jag har uppenbart blivit en slags moralens väktare i detta företaget jag är anstäld i. På min tidigare arbetsplats, dit jag ska tillbaks igen, har husfrun tydligen fått "makt-sjukan". Då blir jag ditskickad för att "spionera", eller ha "positivt inflytande" eller "prata henne tillrätta". Tycker att om de inte har hittat en ledare som kan leda med en human ledarstil, så får de ju bytas ut på stuts! Pang på en gång innan de hinner göra större skada.
    Så, jag tänker tala från hjärtat från början. Från levern eller gallan om det skulle krävas, men jag finenr mig inte i att mina kolleger blir behandlade utan respekt. Det gör jag bara inte.
    Oj, nu blev jag lite eldig här!

    Klockis: tycker att det låter bra att ha en ceremoni vid avslutandet. Att låta det som var bundet i vigselbeviset, frigöras och komma ut i kretsloppet igen. Frigöra dig och gå stark framåt. heja dig! och grattis till älsta!

    Jag ska få brillor. Men det är inte för att jag har blivit äldre. det är som sagt av de kloka, bara de andra

    Nä, plikten kallar!

    Kram alla godbitar!

    Åh, Lanovia: så underbart med T! Hjärta  Hur är det med A? frisk? Och E?

    Ninnis: Kram idag igen!

    Ingis-pingis: Gulleungar du har! Så underbart det låter. (ja, jag vet att allt har två sidor... ) Men de där ögonblicken! Åh! Går det bra med amningen på natten fortfarande?

    Någon som vill leka i morgon? 

  • Hvidbrud

    Håller med du blommis! Kyss

    När är det man "får" börja äta semlor förresten? 

    Jag älskar varm choklad med vispgrädde! men inte min mage... Den slår helt knut på sig själv. Vid närmre eftertanke så, efter J kör på laktosfri kost och vi andra också i den vevan, så har min mage också blivit bättre! Hmm. Ska jag våga köra en varmchoklad med grädde på laktosfritt månne... Åh... gud så mysigt! kokt på den goda ekologiska kakaon som står hemma i skåpet...

    Solde: glömde ju säga att det låter spännande med nya karriärstänket och ggggg är ju underbart! I framtiden, om jag väljer att starta eget igen, får du ta och komma till mi! Så det så Flört 

  • Hvidbrud

    Heja heja! Åh! Så himla spännande!

    Ja tack! Jag vill gärna ha en härlig våffla med grädde och hallonsylt...... Mums! Tack!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård