• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa, vad jobbigt att det inte höll i sig med sömnen. Jag tycker absolut du ska ge tabletterna en chans, så kan du ju inte ha det. 'kramar om'

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-07-29 18:59:11 följande:
    Var hittar ni namnen??
    Håll markören över bilderna innan du klickar på dem för att förstora dem, då ser du Muggles bildtext. Messa mig om det inte funkar så meddelar jag namnen. 

    Mini sover på min axel, vovven sover på mina ben och maken är och hämtar pizza. Fredagsmys! Glad
  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-07-29 20:20:53 följande:
    Ahh såg att BVC sköterskan sagt till dig att testa mjölkfritt, missade det inlägget innan... Ja då kanske du skall ignorera mitt tidigare inlägg.
    Nejdå, jag tar tacksamt emot råd från er i tråden, ni är mina mammagurus

    Jag får se hur jag gör. Vi avvaktar några dagar till, om det blir värre så testar jag att utesluta mjölkprotein, annars låter jag det vara.

    Min lillasyster var som sagt känslig för mjölkprodukter, men i hennes fall räckte det att mamma slutade med mjölk och fil. Det känns ju lite enklare att utesluta. 
  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-07-29 20:31:55 följande:
    Idag fick jag så dåligt samvete och kände mig som världens sämsta mamma. Vi var på IKEA hade satt E i själva korgdelen på vagnen då det är där hon brukar sitta säkrast, det är en liten klängeunge vi snackar om. IKEA har iof sele till själva barnsitsen men på Maxi t.ex har de inte det och då går det inte ha henne där utan att hålla stenhård koll på henne.
    Så vi satte henne som vanligt i vagnen o hon tyckte det var jätteroligt. Får se en garderob vi vill titta på, båda vänder sig bort några få sekundrar och hör en rejäl smäll. Då har tjejen voltat ur vagnen och låg på golvet. SEn när klarar hon ta sig ur där??
    Känner mig så värdelös, hur vi än håller koll på henne och gör allt för att hon inte skall ramla och drämma i huvudet stup i kvarten så lyckas hon ändå.
    Lilla skruttan!  

    Du är ingen dålig mamma! Jag är säker på att ni gör så gott ni kan, och man kan inte hålla koll på dem precis hela tiden.

    (påminn mig gärna om det när Mini börjar klättra och gå...) 
  • Ninnnis
    Fru sy skrev 2011-07-29 19:46:38 följande:
    Så har jag det alltid, man får vara noga med att läsa innehållet i allt. Vill du ha tips på bra produkter får du höra av dig, jag har testat de mesta mjölkfria alternativen!!
    Ja just det, du är allergisk!

    Jag återkommer om det blir aktuellt.
  • Ninnnis

    Fru E, underbara lilla Buster! Det är härligt hur mycket personlighet de har. Jag hoppas vi kan ses nästa vecka så busfröna kan leka lite

    Tack för tipset om massage! Jag har läst om det men inte testat än, jag ska definitivt göra det. Sempers magdroppar började vi med igår, vi får se om det hjälper. 

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-07-29 22:03:56 följande:
    Att duscha kan bli spännande eftersom han inte sover lika mycket längre........
    Precis så är det här också
  • Ninnnis

    Om jag får till en dusch när jag är ensam hemma så är oftast både Mini och vovven med i badrummet:

    Vi har gått vår 8-kilometersrunda allihop, så skönt! Nu ska jag ta en dusch (helt ensam!) innan vi ska hem till gudsonens familj. 

  • Ninnnis

    Minis magnip har blivit värre de senasete dagarna. Igår grät han i flera timmar, stackaren Jag ska testa mjölkfritt i en vecka från och med idag och se om det hjälper. Jag har laddat kylen med mjölkfria produkter så det känns inte som någon speciellt jobbig omställning.

    *häller lite havremjölk i kaffet* 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård