• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Mina föräldrar har precis åkt. De har avlastat mig jättemycket nu när maken är i Sthlm (han åkte igår morse och kommer hem ikväll). Mamma har klippt mig och vi har varit och gjort en massa nödvändiga ärenden, tex köpt två amningsbh:ar, bröllopspresent, 4-årspresent och Easytones. Pappa gick så stolt med vagnen medan jag och mamma shoppade Och vovven har varit överlycklig som har fått leka massor med "mormor och morfar".

    Mini har nog förresten tagit det där 4-5 veckorsklivet nu. Han har varit ganska gråtig och "famnig" de senaste dagarna, men igår kväll var han plötsligt vaken och nöjd i flera timmar. Han fyrade av leende efter leende och tittade fascinerat på allt runt omkring sig. Inatt sov han sen ett 4-timmarspass för första gången. Skönt!

    Magknipet har i stort sett försvunnit (peppar peppar). Jag har lagt in en bild i mitt galleri på en leende Mini, en månad gammal

     

  • Ninnnis

    Flamman, du är så himla klok och omtänksam mot flickorna. Det är ju själva f*n att inte din make besitter åtminstone hälften av den klokhet och omtanke som du gör.

    Du resonerar helt rätt, tycker jag. vem vet vad som händer och vad han bestämmer sig för?

    Lilla T... Hjärta 

  • Ninnnis

    Åh vad mysigt, Flamman! Fina Daa med sin fina familj och du och sötaste flickorna Hjärta

  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-08-04 15:32:10 följande:
    Föressten, vad skönt att Minis magknip verkar gett med sig. Kör du helt mjölkfri kost eller bara laktosfri?
    Jag kör helt mjölkfritt i en vecka.
  • Ninnnis

    Jag har förresten skrivit förlossningsberättelse nu. Jag har skrivit den för "eget bruk" och orkar inte redigera makens och sonens namn överallt, så jag lägger inte ut den här. Dessutom är den en mil lång och intresserar garanterat inte alla

    Om någon vill bli inboxad så hojta till.

  • Ninnnis

    Tittar in för att ge Flamman en stor kraaaaaaaaaaaaaam! ♥

    Snart ska vi till makens syster för att fira hennes dotters fyraårsdag, sedan kommer min bästis med sambo och 3-månaders dotter. De stannar till söndag, ska bli så mysigt!

    Kan rapportera att Blommis lever och har det bra, men har fullt upp med besök som avlöser varandra. 

  • Ninnnis

    Flamman, största och varmaste kramen till dig! ♥

    Daa,  men hjälper inte tabletterna alltså? Usch vad fruktansvärt det måste vara att inte kunna sova. Sömnbrist pga vakna bebisar är ju en sak, men att inte kunna sova när de sover måste vara jättejobbigt. Stor kram!

  • Ninnnis

    Muggles, vilka bra nattrutiner tjejerna har skaffat sig! Har ni behövt kämpa för att få det så? Tar tacksamt emot tips...

    Det hade varit jättekul att ses irl! Vi har setts i Helsingborg ett par gånger, är det för långt? Vi pratar ju om trådträff hos Blommis i september (sista helgen?), kan ni inte komma då? 

    På tal om trådträff, Fru E hur har du det på torsdag? Lekdejt med vovvarna och lite fika? Är det någon annan som kan och vill? 

  • Ninnnis

    Heloise gumman, du får inte ta ut dig så! Bra att det blev lyckat i alla fall, när ni har ansträngt er så.

    Här försöker vi enas om huruvida vi ska ha dop eller namngivningsceremoni, vi är inte alls överens... Tur att vi kunde enas om namnet åtminstone  

  • Ninnnis

    Vi har haft en härlig helg med bästisen med familj. Det ska bli så kul att se Mini och deras dotter (två månader äldre) växa upp och lära känna varandra. Nu sympatiskrek de mest

    I lördags var vi nere vid havet och strosade, sedan fick vi fikabesök av en gemensam barndomskompis och hans familj. På kvällen grillade vi och skålade för våra fina barn i champagne som bästisen hade med sig

    Igår var vi trötta efter en stökig natt (vovven var livrädd pga åskan). När bästisen & co åkt hem gick vi vår 8-kilometersrunda, sedan låg vi i soffan och tittade på film och sov restan av eftermiddagen.

    I eftermiddag ska Mini på 4-veckors kontroll (fast han är 5 veckor idag). Maken har åkt till jobbet och både Mini och vovven sover igen, så jag funderar på om jag ska sova lite eller få något vettigt gjort.  

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård