• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa vännen, stor sympatikram! Bra att du ringde läkaren och att maken är hemma. Jag hoppas innerligt att det blir bättre nu.

    Flamman, jag hoppas att du också får sova ordentligt inatt. Stor kram till dig också! 

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-08-08 20:45:47 följande:
    Vad mysigt!! Ni tänker väl på att Mini måste ut ur bilen och sträcka på sig mellan varven. Jag vet vissa ställen som är välidgt bra att stanna på.
    Vii får väl se
  • Ninnnis

    *vinkar till Klockarbol*

    Lanovia, stora lilla E som börjar dagis!

    Blommis, men vilken "kompis"! Hoppas det löser sig för systerdottern.

    Flamman, då gick jag inte miste om så mycket i kuvertet. 

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-08-08 20:43:54 följande:
    Oj! Det där har jag passerat redan... Sist jag vägde mig hade jag gått upp 8 kg och mer lär det ju bli. Hur gör man för att inte gå upp? Och inte har jag någon amning att hoppas på, gick knappt ner alls av att amma E, det var först när jag slutat med det som kilona rasade.
    Jag hade ju turen att kunna träna/motionera under hela graviditeten. Sen hade jag inga onyttiga cravings utan åt sunt. Dessutom hade jag inget busigt litet storasyskon att ta hänsyn till utan kunde spendera min tid som jag själv ville  
  • Ninnnis

    På tal om vikt så sprängde Mini nästan 5-kilosgränsen hos BVC igår. Vid 5 veckors ålder väger han 4980 g och är 55 cm lång

  • Ninnnis

    Heloise, jag förstår dina tankar och känslor. När "alla andra" blev gravida utom jag kände jag också så, jag missunnande inte andra att bli gravida, jag önskade bara av hela mitt hjärta att jag också skulle bli det. Du har en otrolig förmåga att "bryta ihop och komma igen", du imponerar och inspirerar mig. *kramar om*

    Flamman, man kan iallafall konstatera att det är rätt beslut att gå skilda vägar från den mannen... *kokar inombords* Kram till dig!

    Villemoa och Lanovia, skönt att det verkar gå bra för dagistjejerna  

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-08-11 19:48:59 följande:
    Skall bli så gött att få iordning. Särskilt innan lillknatten tittar ut.
    *hjärtar lillknatten*
  • Ninnnis

    Villemoa, jag är säker på att du är ursnygg som du är, men jag tycker du är duktig som tar tag i träningen om du känner att du vill träna. Heja dig!

  • Ninnnis

    Det var säkert en massa annat jag skulle kommentera, men jag måste gå och lägga mig.

    Vi har haft finbesök av Fru E, Herr E och världens finaste Buster idag Jäklar i min låda vad vovvarna lekte! Äntligen har vår korv hittat en kompis som är lika lektokig som han själv Han har legat utslagen i soffan hela kvällen, snacka om slagen hjälte.

    Tack Fru E för presenter (till både mig, Mini och vovven) och kaffefilter . Jag hoppas vi kan ta en ny lekdejt snart. 

  • Ninnnis

    Nu ska jag ta med mig en liten och en stor kille upp i sovrummet. Jag är nämligen den enda i familjen som inte sover... Mini ligger och smackar i sömnen, jag tror han drömmer att han äter ♥

    Godnatt och kram på er, fina trådisar! 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård