Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Sådär. Några bilder upplagda i galleriet under "Juvelerna"

  • Norrskensflamman
    Norrskensflamman skrev 2012-04-14 23:07:24 följande:
    Bra jobbat September med kilona!
    Själv händer här ingenting på den fronten.
    Så fort jag blir frisk o stark ska jag ta tag i det igen.
    Någon som vet om Citalopram kan orsaka viktuppgång?

    Igår låg jag däckad precis hela dagen, feber, hosta, huvudvärk, snorig.
    Idag kändes det lite bättre på morgonen, ingen feber och ingen huvudvärk. Så jag klev upp och beslöt mig för att fara med flickorna på den "fotosession" vi lovat ställa upp på.
    En rysk kinna som jag känner lite grann, sysslar med magdans och andra orientaliska danser, hon syr även dräkter, undervisar osv. Hon behövde barnmodeller för att visa barndanskläderna som hon ska sälja i sin butik i Ryssland. Hon har även startat en web shop och behöver göra reklam för sina kläder m a o.
    Maken är duktig på att fotografera så de kontaktade mig och frågade om de fick "låna" mina flickor.
    Tjejerna blev förstås eld o lågor... och jag gav vika... under förutsättning att jag får se alla bilder först (jag kommer få dem också) och att jag fick närvara hela tiden och övervaka lite...
    Var lite orolig att de skulle råsminka upp dem och att det skulle bli bilder som var... ja jag vet inte... för mycket bar kropp eller för vuxna poser eller så... orolig bara.
    Men det gick bra. De är väldigt seriösa människor (flera av mina vänner är närmare bekanta med dem).
    Flickorna var verkligen jätteduktiga och gillade det. T börjar ju bli van så hon är hur avslappnad som helst.

    Sedan efter det så var jag så trött att vi bara åkte till flickornas gudföräldrar och käkade och målade lite påskägg, sen hem. Musikern fick gå själv på ölprovningen. Vi ölprovaränkor var inbjudna men jag har ju varken smaksinne eller luktsinne iordning så det kändes onödigt... Och jag behöver verkligen vila nu känner jag!!

    Så......... Glad påsk!!! (Enl rysk-ortodoxa kyrkan är det påsk på söndag... och de är två timmar före oss såååå...)
    Kanske ska tillägga att många extra fotoserier togs enbart för MIG privat, som INTE kommer att användas i reklamsyfte för att visa kläderna... som tack för att jag lät flickorna vara med.
  • Norrskensflamman

    Jag säger bara T-A-S-S-I-M-O!!!
    Är så gruvligt LESS på denna reklam som man måste klicka bort varje gång man öppnar BT så jag kommer då fan ALDRIG köpa en sån mackapär, bara därför

    Hälsningar
    Surflamman

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-04-16 11:11:08 följande:
    Flamman, dina ungar är jättefina. Men det visste vi ju redan. Kul för dem själva att ha lite annorlunda bilder. Men jättebra att du själv är så vaksam med den där modellgrejen-fy tusan vilken vidrig bransch det är! Den kropps/människosynen kan man snacka länge om om man ger sig ut på de vattnet. Jag får exem och blir galen bara jag tänker på det. Så himla lätt att smickras och förföras i början-inte minst som förälder, och sedan, bakom kulisserna-USCH!!! Skrikandes
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jo, jag får också exem!!
    Samtidigt som det är himla kul för tjejerna, som ju älskar att stå framför kameran och "spela teater", att få göra såna där grejer. Men jag är också ganska försiktig och jag vill vara med hela tiden och se och höra vad som sägs och kolla hur det görs osv...  Än så länge är de mest intresserade av kläderna. Att det är så kul att ta på sig fina, annorlunda kläder och få "vara prinsessa" en liten stund.
    Men FY alltså vilken rutten branch det där kan vara annars! Nu är ju det här mina bekanta som ska göra reklam för sina barndans/uppvisningskläder, så det var helt okej tyckte jag.
    Bäst var iaf att de fick vara osminkade, precis som de är Världens goaste tjejer... om du frågar mig Hjärta
    ...och jag är ju inte ALLS partisk....
  • Norrskensflamman

    Tack föressten, för snälla ord ang tjejerna.
    Som ni förstår är de ju mina ögonstenar och min stolthet som jag gärna delar med mig av till er... som motvikt till ärkeas till ex, sopprötter till kollegor och ruttna chefer... Hoppas ni inte blir less och misstycker!

    I'm Yours; Tack, tack och du föressten bra jobbat med kilona!! Hoppas promenader och vårljuset kan få dig att känna dig piggare ♥

    Jag ska till min läkare på onsdag, för huvudvärken egentligen. Men nu var den nog mest förknippad med bihålorna och det börjar bli bättre. Men jag överväger att gå dit iaf och ta upp med henne ang antidepp och nedtrappning av dessa. Jag glömmer jämt att ta dem nu och det är ungefär var tredje dag jag kommer ihåg det... Så det kanske är lika bra att sluta med dem helt. Jag hoppas att några av mina 10-12 extrakilon beror på dem och att de försvinner när jag slutar med medicinen.
    Så fort jag nu är helt av med den här förkylningen så ska jag börja röra på mig lite mer och försöka komma igång med träning. Hoppas på ett resultat i rätt riktning innan juli. En 5-7 kg hade varit bra till att börja med.
    Är det realistiskt???

    Blomman: Så himla jobbigt med din värk Min väninna med diagnosen ME har haft jättejobbigt här under våren då vi haft kraftiga väderomslag och temperaturomväxlingar.  Påverkas din värk av det också?

    Snopet med misslyckat bak... men det händer mig 8 ggr av 10 typ. Så därför bakar jag så sällan

    Jag fastnade också i helgen, från sjuksängen, i en intressant dokumentär om Titanic. 100 år sedan nu...

  • Norrskensflamman

    Blomman igen :  MÄh?!?! Din mans jobb alltså...
    Jag blir helt perplex!!!!
    Fy f-n alltså. Stället verkar ju fullt av psykopater.
    Tur att din man sansade sig, men vad kan man göra åt saken???
    För så där kan det ju inte fortgå!!!
    Åh, vad jag hoppas din man hittar sig ett annat jobb.... Förstår att det där suger massa energi, inte bara från honom utan hela familjen drabbas ju.
    Kram!

  • Norrskensflamman
    Lilla stora snuttblompojken ♥  Hjälte är vad han är.
    Det där med toabesök känner jag igen. Mina barn drar sig för att göra nr 2 på skolan för toaletterna är så sviniga säger dom Man får hålla koll på att de helst gör 2:an hemma, så de inte blir förstoppade.
  • Norrskensflamman

    Igår var det rysk-ortodox påsk och vi färgade lite ägg hemma och visade musikern hur man ska knacka varandras ägg mot varann och hälsa varann på ryska (Kristus är uppstånden-Ja han är sannerligen uppstånden) och så tre kindpussar. Lite sånt. Flickorna har ju varit med och firat påsk därborta så för dem är det kul. Vänner ringde till oss och vi Skypade med farfar m familj och önskade Glad påsk.
    Fick därifrån veta att pappsen är på väg... men att han är på ett sjuhelsickes humör och att han varit grinig och snäst åt farfar och sagt att han ska bara vara EN dag här och att han behöver minsann inte SVerige, varför ska han stanna där mer än en dag. Och den där jävla exfrun skulle han då definitivt inte se eller prata med, ej heller sätta sin fot i närheten av huset, flickorna skulle han be någon från Finland komma och hämta upp hemma och föra till honom i Finland... osv osv osv.
    FArfar var väldigt ledsen och bad mig att inte ta åt mig av hans uppförande och ville att jag ska veta att de skickat presenter till flickorna men att det är inte säkert att aset lämnar över dem till oss...  Och att vi ska veta att de är med oss och att de stöttar mig och fördömer sonens uppförande.

    OJ! Nu är det visst lunch och jag måste gå och äta...

    Kramelikram!

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-04-16 12:08:14 följande:
    Så, på det stora hela, är jag beredd att vi tar risken att han till hösten isåfall står arbetslös. vi får lösa det på något vis. Han kan inte fortsätta på det här sättet om inga radikala förändringar sker.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Låter vettigt tycker jag!
  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-04-16 12:24:09 följande:
    Flamman, skönt att du har hans familjs stöd, även om omständigheterna är som de är.

    Vad ska idoten ens göra här då? Alls, menar jag? Har han saker att flytta eller vaddå? Hur nu du ska veta det...
    Han har grejer att hämta här. Därför kommer han hit. Inte för att han så gärna vill träffa barnen.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård