Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman vilken mysig helg du verkar ha haft! Härligt!

  • lanovia 08
    Hvidbrud skrev 2011-11-27 20:15:27 följande:
    (ps. Det nattas barn, inte mattas!)

    Dessa underbara mobiler....
  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-11-28 10:08:27 följande:
    Lanovia, läget Var det inte 25:e du skulle föda...? 

    Jo det var väl det....
  • lanovia 08

    Igår natt drömde jag att vi var inne på förlossningen av någon anledning. Då ordinerade de oss att testa färdeknäppen som igår och om det inte fungerade så skulle de sätta igång mig idag. Att jag blir igångsatt idag ser jag väl inte som ett dugg troligt, men jag kunde ju inte låta bli att förslå färdknäppen igår bara för att se om det fanns någon sanning i drömmen.

    Alltså fädknäpp nr 2- check.
    Resultat: Mådde rätt illa direkt efteråt och fick en del sammandragningar men inte värre än att jag kunde sova gott i soffan ett tag. Men sedan satte det igång, låg med värkar i ungefär 2h i natt. Kom typ var 6-8e minut och krävde profylaxandning för att ta sig igenom. Vid halvtvå somnade jag helst slut och har sedan inte känt något mera. Inte mer än något rejält slemmig på pappret... slemproppen?? (förlåt infon)
    Men som sagt nu är det dött igen.

  • lanovia 08

    Och vet ni nästa person som försöker tala om för mig hur min förlossning kommer bli tror jag att jag tar något hårt och drämmer till. Är nog lite stressad på något vis över denna förlossning eftersom jag bryr mig men jag blir TOKIG när folk utgår ifrån att de vet hur min kommer vara bara för att de själva har genomgått en eller flera. Detta är helst kvinnor som det är några år sedan de själva var där.
    Har en gammal arbetskompis som talade om att sedan vet du ju att andra förlossningen går alltid mycket fortare. Jadå jag vet, halva tiden är ju vad de brukar säga. Nejnej jag var bara inne på sjukhuset 20 min så räkna med att det går fort. Ok tack då vet jag hur min kommer vara.
    Sedan svärmor senast igår när maken pratade med henne vid 19. Jaha hon känner inget ännu nej men då kan vi ju räkna med att det inte händer något idag. ??? när min förlossning satte igång med E så var jag borta samma kväll o träffade kompisar och kände INGENTING kl 19, däremot 3h senare. Men tack vad bra att du vet hur det kommer gå till den här gången.

    etc
    etc
    etc

  • lanovia 08

    Muggles låter bra att hon får någon medicin, hoppas det hjälper nu.
    Stackars små tvillingarna, hoppas deras frustration släpper snart.

  • lanovia 08
    muggles skrev 2011-11-28 11:51:00 följande:
    Lanovia: låter som att du nog är lite öppen och att slemproppen gått! Då händer det nog något de närmsta dagarna iaf, hoppas vi!
    Känns ju inte så nu... helt stendött, nästan så jag tror att jag drömde i natt.
  • lanovia 08

    Jag är här. Just nu helt bombsäker på att bebisen inte tänker komma ut. Väldigt dumt att tänka så dagen före BF jag vet. Vi testade en ny färdknäpp igår men hände ingenting. inte så mycket som en värk.

  • lanovia 08

    Kliver ur min egobbbla och ger BS en stor kram.

  • lanovia 08

    Heloise får också.en stor kram. Har din mens alltid varit så här oregelbunden? Kan inte minnas att ni hade sådana problem med E.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård