• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej Bruttan! Låter som ni haft det superhärligt du och Blomman! Kul!

    Hurra för vecka 36 Muggles!

    Andbeyond, hur mår du? Går allt bra med lilla Mary?

    Mår du bättre nu Flamman? Hoppas huvudvärken släppte av koffeinet. Här är vi äntligen friska nu Alfred och jag, det är verkligen underbart! En envis nästäppa dröjer sig kvar men jag undrar om jag inte känner av björkpollena i år.

    Daa, vad jobbigt med din svärmor men skönt att det ser lite ljusare ut nu i alla fall. Kram!

  • Leksi
    Hvidbrud skrev 2011-04-29 14:46:17 följande:
    Hur många plussökare har vi i tråden? fru e, blommis och ? Är det någon mer på gång? Leksi? Hmm... Hoppas att jg inte har glömt någon uppenbar!
    Är du galen kvinna?! Nej nej vi håller fortfarande på att försöka få en fungerande tillvaro med ett barn, att skaffa ett till känns långt borta än.
  • Leksi

    Sitter här och tittar på "En unge i minuten" på fyran och blir nostalgisk. Idag för ett år sedan gick jag här hemma och var nervös, pirrig, förväntansfull & skitskraj inför igångsättningen dagen efter. Hade inte sovit bra på flera veckor, hade foglossning så jag knappt kunde ta mig uppför trappan och ville bara få det överstökat och äntligen få träffa bebisen. Så jag förstår precis hur ni har det Hvidis och Mugglan!! Hoppas det startar snart för er!  

  • Leksi

    Villemoa, jag har jobbat två dagar/vecka sedan januari så jag har mjukstartat kan man säga, men fr.o.m. nu går jag upp på heltid. Känns lite sådär men det blir nog bra. Om inte annat är det ju inte mer än rättvist att maken får vara hemma och bonda lite med lillkillen också innan det blir förskola i augusti. Och vår ekonomi kommer bli mycket bättre för vi har lite omvända förhållanden i vår familj.

  • Leksi

    Åh Korsika! Det ser så himla fint ut, dit skulle jag vilja åka. Vi hade det faktiskt som förslag på bröllopsresa men det föll på att avresedatumen inte passade så bra så det blev Skiathos i Grekland istället. Också fint!

    I sommar blir det Åland. Vi har bokat stuga veckan efter midsommar nu. Bara vädret är på vår sida blir det nog hur trevligt som helst.

  • Leksi
    Hvidbrud skrev 2011-05-02 21:18:42 följande:
    Molvärk i ryggen...
    Åh vad spännande!!! Förvånad 

    Jag tror fortfarande på den 4 maj så kan Elvis och Alfred dela födelsedag.
  • Leksi
    Norrskensflamman skrev 2011-05-02 21:44:09 följande:
    Vet ni, jag och flickorna har det väldigt harmoniskt här  i huset just nu. Helt plötsligt kan vi andas och behöver inte gå på helspänn och jag känner stressen släppa.
    Låter underbart Flamman. Är mannen fortfarande bortrest?

    Vad skönt att du fick behålla jobbet!
  • Leksi

    A hälsar och tackar så mycket för alla gratulationer!!

    Välkommen tillbaka Blomman! Jättekul att se dig här igen och höra om er fantastiska påskresa!

    Muggles, man diskuterar inte igångsättning över huvud taget när du har det så otroligt tungt och jobbigt?

  • Leksi

    Åhnej Hvidis!! Förvånad Hoppas det inte är en propp. Sånt vill vi ju inte ha nu, du ska ju precis till att föda barn för guds skull. Håller tummarna! Kram

  • Leksi

    Usch för proppar! Har han haft det tidigare också? Usch vad fustrerande det måste vara när han inte tar kroppens varningssignaler på allvar. Men bra att han är hemma när Elvis kommer! Då behöver du inte bekymra dig om barnvakt för E nu? Alltid något att glädja sig åt i så fall!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård