Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Stackars min lilla pojke!
    Han är superförkyld, men har behårt sagt att han skulle till skolan, "för det är vårt luciatåg på torsdag och jag måste vara med och öva"
    idag ringde han själv hem redan vid 8:45 och sa att han måste bli hämtad för han mådde inte bra.
    Han har varit hemma med pappa hela dan och sovit en del. När jag kom hem och skulle ta tempen fick han ett bryt(han gillar inte tempen). 38,2,. Jaha.
    Liten blompojke brister ut i storgråt och snyftar "jag skulle ju vara tomte och vi har ju köpt en dräkt och jag vill inte bli sjuuuhuuuhuuuk!"
    Jag ringer fröken och han kan sedan lugnas med att känner han på minsta vis att han orkar, så är han välkommen att komma bara på lussandet och sedan åka hem och bädda ner sig. "han har ju en lite särskild roll också, så han behövs verkligen" sa fröken.
    han har tisslat och tasslat och varit hemlig och förväntansfull i många veckor inför detta lussande, och om och om igen frågat "ni kommer väl? Ni kommer väl och tittar när jag lussar?"

    Nu var han lite piggare, efter Panodil, så han gick och duschade. Kom ut, sa "det känns som jag ska svimma. Och kräkas" *kräks över hela golvet*

    Hans nya tomtedräkt blir nog kanske inte använd då.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    ingenjörsbruden skrev 2012-12-12 17:04:42 följande:
    .....spånade lite med min syster om allt man kan hitta på med tärnljus....stoppa i munnen, fäktas, ta tempen på kompisen med...hrmm....trolla med det..... ja...det blir spännde att se i morgon....
    Haha! Kanske är det en sådan termometer som saknas i vårt hem. Den skulle ju så att säga...

    ...lysa upp i mörkret...

    Cool
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Men ååå!
    Under "veckans par" finns en reklamtext om gåvor från ACO.
    men hallå! Det heter deodorant, inte deoderant. Nog föör att jag stavar fel och slinter med klövarna på tangenterna hela tidn-men det där är ju en officiell text för sidans räkning.


    Sponsras av:




    Nu störde jag mig så jag var tvungen att maila supporten...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Syrinx, min mamma gjorde en ganska nyligen och sa "ja, inte var det ju så roligt precis" men att det gått bra. jag fick bestämt för mig att hon tyckte dagen innan var klart värst och då var hon inte så kaxig om man säger så.
    Två av mina systrar har också gjort det, och det har också gått bra. jag tror som du säger, att förberedelserna är mest påfrestande.

    När jag gjorde gastroskopi, kände jag mig skör och utsatt och hjälplös och minns det som en fruktansvärd upplevelse. Den gången mådde jag iofs väldigt dåligt mentalt, för min sambo hade packat sin väska och dragit, så den som skulle vara med mig svek och jag kände mig väldigt ensam. Sådant tror jag spelar in. så, ladda dina mentala batterier. "jag är inte rädd-jag kan flyga..."


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Det är dåligt med luciastämning här. Blompojken är sklart nerbäddad-han konstaterade helt utan tvekan igår att han inte ens var i närheten av att fundera på att gå idag, vilket väl var bra, för när det har kräkts, ska man ju vänta 48 timmar inann man går till skola/jobb/dagis. Baserat på det, ville inte personalen på min egen kurs ha mig där idag, utan sa att de uppskattar om jag jobbar hemma, så jag borde väl öppna matteboken, men...

    ..skulle kolla lite här först ba´...


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Ninnnis skrev 2012-12-13 10:05:02 följande:
    Åh, stackars Blompojken som missar luciafirandet Har ni fått veta vad det var för speciell roll han skulle ha?
    Ja. Han låg igår och berättade hela upplägget och han skulle bla göra ett snabbyte från tomte och vara Rudolf med röda mulen och showa lite extra. Han hade veerkligen laddat för detta, så det var ju en jättebesvikelse. Jag är riktigt besviken själv, det hade vaarit mysigt med lite lucia.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Ninnnis skrev 2012-12-13 10:24:10 följande:
    Åh. Han kanske kan showa lite för er hemma när han blir frisk? Fast sådana besvikelser kan kännas riktigt jobbiga när man är liten
    Ja, jag minns när jag hade körtelfeber och låg på sjukhus i 8:an. Jag var helt fötvivlad över att jag missade alla luciatåg jag skulle gått i, och DESSUTOM skoldansen. Katastrof!

    Jag tror resten av gruppen var jättebesvikna över att han inte kom också, för de skulle ju liksom bygga det alla andra också skulle göra och säga, runt den där lilla renen Rudolf, och jag tror att det liksom var den roliga grejen mitt i allt mer högtidligt. Jag får väl skaffa några små horn och så får vi göra en egen liten show till jul, för morfar och moster eller något...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Daa, mor Rabiata?
    Hahaha! Ja, jag tror min sambo tycker hon huserar här idag, alldeles i skrivande stund.
    I gott sällskap av den där Skataragata.

    Själv tycker jag bara han borde vara tyst, tacksam och lyssna på vad jag säger-eftersom jag i min stora klokskap och välvilja försöker hjälpa till. Vilket han bad om, men sedan visst inte ville eller behövde "för du är ju så jävla arg hela jävla tiden"

    Jag? Jag är väl blid som sommarvinden en ljummen kväll då näktergalen drillar...

    Oskyldig


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård