• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Idag har vi hunnit mkt. Städat hela huset, busat, myst och varit till röda korset och lämnat urvuxna bebiskläder.

    Nu uppskattar ajg att jag har ett fönster på ungefär 15minuter innan Pruttan vaknar. Då måste jag hinna duscha och tvätta bort lite bebiskräks ifrån håret. Sen mata bebis, sen in med hasselbackarna i ugnen och så förbereda fläskfilén, Doppa jordgubbar i choiklad och skära sallad. Puh tur att Elise är snällaste ungen i stan och att jag är välorganiserad

    Idag ska vi ha examensmiddag för Panzer

    puss

  • Heloise
    Villemoa skrev 2011-05-20 11:56:20 följande:
    Heloise: nja, nån snabb 3:a blir det inte den närmsta tiden...
    Och du, du är JÄTTEFIN!!
    Men du jag har hört att det är jättebra att öva, så att man liksom vet vad man ska göra när det väl är dags
  • Heloise

    Ibland, bara ibland*ironisk* så känner jag det som att jag driver en restaurang, "smurfans krog". Igår rodda hela dagen/kvällen( Panzers dag då ska han få ha det bra och mysa med sin familj) Idag kom hela högen på spontanfika. Alltså jag bara dukar fram och in, plockar i och ur diskmaskiner( känns det som). Dessutom har Skvätten varit på synnerligen skitdålig humör både igår och idag( kanske beror på de där 3!!!!!!!!!!! t'änderna som bryter fram samtidigt) Nväl vad är en bal på slottet?

    Nu har jag lagt tjurfia för en tupplur, gjort i ordning en bricka med lite gott och tänker hälla upp ett glas rött medan grillen blir varm.

    Just det, jag har hittat a: ett fantastiskt hus( visning imorgon) ochb: en ljuvlig häst att ha i det fina stallet som hör till det fantastiska huset med 7h mark Funderar på om jag kan förföra Panzer ikväll och lura honom att vilja åka på visningen? Han är lite svältfödd på sex fronten just nu så han kanske går med på vad som helst?

  • Heloise
    Hvidbrud skrev 2011-05-21 20:31:42 följande:
    Vilket fint hus heloise! Van till priserna här nere, så var det ju ett klipp! Underbart att få växa upp där, med all rymd och natur. Hoppas dit knep funkar, à woman's got to do what a woman's got to do...!

    Nä, om man inte skulle ta och sova lite framför tven lite?
    Haha tja alltså är man villig och bo i arslet på jordklotet så är inte husen alltför dyra...

    Sov så sött
  • Heloise

    Nu har ajg beställt inbjudningskort till Elises namngivningsfest
    40st, totalt antal inbjudnagäster 65 !!!!!!!!!!!!!! Hur f-n är det möjligt? jag bara undrar? vart kommer de ifrån? Hur ska de få plats i vår tiny tiny trädgård? stapla folk på varandra?

    Jaja finns det hjärterum finns det stjärterum och jag hoppas hälften tackar nej Fast det gör de nog inte, det är aldrig folk somtackar nej till oss vi måste vara jä'ttebra på att göra fester haha

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård