Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    (j-a mobil) A skötte sig kanon i kyrkan. Prästen var jättebra o lät de lite större barnen springa runt o leka vid altaret, gjorde livet lättare för.många föräldrar.

  • lanovia 08

    Idag har vi en idioternas dag. E har ont i minnen pga tänder OCH är trotsig. Så skriker hon inte av smärta gör hon det av ilska. Alvedon: chexk. A har feber hafe 38,8 o skrek otröstligt. Alvedon: check. Fick knappt i mig ngn frukost imprse då båda skrek på kapp. Skrek inte.E.så s

  • lanovia 08

    A spydde upp massa slem imorse. samtodigt som jag torkade upp detta passade E på att skvätta massa fil på golvet. Etc etc. Jag jar frusyionen högt upp i halsen idag.

  • lanovia 08

    Jag har frustrationen högt stående i halsen skulle det stå. Är det bara min mobil som är hoåplös att skriva med. Så här var det inte förr. Men det går inte att gå tillbaka o rätta text längre. Ska sluta skriva nu för jag behöver inte detta irritationsmomentet idag.

  • lanovia 08

    Håll i hatten här sitter jag FRAMFÖR datorn!! När hände det senast att jag hade tid att sätta mig här?
    E på dagis o A sover o jag har inga större måsten i huset. Visst finns det, men inget jag itne kan blunda för.

  • lanovia 08

    Först o främst vill jag dela med mig av en sensation. VI ÄR FRISKA!!!!
    Eller alltså A rosslar o hostar, men bortsett från det är det just nu inget som håller nere denna familj. Måste bara dela med mig av denna lättnad efter allt jag har gnällt o stönat denna vinter. Tack för att ni står ut med mig.

  • lanovia 08

    Den här veckan har varit väldigt mycket upp o ner. I söndags spydde E en gång, jag fick dånvimpen o kände nejnejnej jag orkar inte!!! Dock blev det bara en spya o sedan har hon varit ifarten som vanligt, förmodligen är det hennes kindtänder som stör henne. Kände att den ena tanden börjar bryta igenom nu, tack godegud. STackars lilla tjej så ont hon har mellan varven, hon formligen står o bara gråter ibland.
    I måndags hade A feber men var ändå pigg o glad, var någon kontig endagars grej.
    E höll nästan på att hamna på blocket (man får väl inte säga så om sin högst älskade ängel, men ibland alltså) i början av veckan. Det var gnäll gnäll gnäll (förmodligen tänderna) och däremellan gallskrik o ilska pga trots.
    Slutet av veckan har vi båda klarat av att hantera bättre. Vilket är skönt, hatar att bråka o fightas med henne. Mitt tålamod är nog alldeles för kort.

    Men stora nyheten och fanfaren är att lilltjejen har kissat på toa. Bara en enda gång men det är en bra början i alla fall. Jag blev så till mig att jag ropade på maken: hon gör det hon gör det hon kissar. E själv blev förfärad o undrade vad som hände.

    Mitt absolut omöjliga mission har varit att få in E i tid till dagis, jag har stått helt maklös hur jag än gjort så går det inte. A vill äta en extra gång eller E tar sig en rejäl sovmorgon (vilket jag tycker hon ska får om hon behöver) eller eller eller. Men denna vecka har jag lyckats! 3 av 3 möljiga har vi varit där mer eller mindre i tid. Hurra och klappar mig själv på axeln.
    Nu är det en väldigt flexibel avd vi har henne på o de bryr sig inte så mycket om jag kommer sent eller hämtar henne sent. Men bara det att faktiskt lyckas o börja få lite struktur på dagarna, det är skönt!

    Jag känner faktiskt att vi i allmänhet sakta sakta börjar få ordning på det här med att vara 2barnsfamilj. Dessa 3 månader har varit kaos. Från det att vi gått upp till vi lagt oss har det bara rullat på o det har varit en kamp att ha mat på bordet och ett hem som varit någorlunda ok att vistas i (dvs inte välstädat för fem öre men ialla fall inte äckligt att sätta sig på toan) o samtidigt hinna med barnen. Barnen har fått sitt men övrigt har fått stryka på foten ordenligt.

  • lanovia 08

    Mycket som händer här o mycket tankar, men jag är svintrött så hoppas det går att hänga med i vad jag skriver.

    Idag har vi varit med A på BVC, har vaccinerat honom. Usch vad ont det gör i mig när de sätter det sista sticket som svider så för dem.
    Han växer så duktigt 6660g är han uppe på nu o 61,5cm lång. Lillgrabben är inte så liten.

  • lanovia 08
    Hvidbrud skrev 2012-03-16 09:18:28 följande:
    Någon som vill få en bild på mina blöjbarn från i morse?
    Ja!
  • lanovia 08

    Ninnis o Heloise, huvva för morgonpigga barn.
    Heloise din tar priset. Går hon inte programmera om lite??

    Jag är orolig för att A skall få makens gener, som barn vaknade han typ så som Heloises E. Våran E sover överlag till närmare 8. Nu det sista har hon börjat vakna vid 7, o det är väl iof bra för att vi skall komma upp o komma iväg till dagis.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård