Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    Jag vinkade när vi åkte förbi ert hus Daa


    Tyvärr hann vi inte stanna... vi hade bråttom till fjälls och så hade vi ju sällskap också.


    Nästa gång!


     

  • Norrskensflamman

    Återigen, tack för snälla ord ang min sång. Det krävdes mycket mod för att våga göra det OCH även dela med sig... Men nu är det gjort. Och det var ju inte så farligt. Även om jag förstår att det inte faller alla i smaken och att endel säkert tycker att det fanns en massa övrigt av sången att önska... Men jag väljer att vara stolt över att jag vågade och att jag lyckades glädja lilla familjen och många med dem. Det är gott nog för en glad men feg amatör.

  • Norrskensflamman

    Igår kväll när vi kom hem fick vi skotta oss fram till både huset och garaget och skotta fram min bil. Jösses vad det hade kommit mycket snö!!! Idag skiner solen och man önskar man tagit en dag ledigt till och ägnat sig åt längdåkning på isen istället för att sitta på kontoret...


     


    Nu lunch!


     


    Kramen till alla ♥

  • Norrskensflamman

    Blomman, bring it on säger jag bara!!! Vi finns här. Och visst har du väl sparat mitt mobilnummer? Kvällar är det fritt fram att ringa, bara så du vet ♥.


    Du har all rätt att vara förbannad över den situation du hamnat i.


    Jag tänker inte heller komma med käcka tillrop. Det är som det är. Just nu vet du/ni/vi inte vad det betyder. Det kan vara allt från inte alls speciellt farligt till det allra värsta. Något annat att göra än att vänta på att få veta mer kan du inte göra och DET måste vara så inni h-vetes enerverande!!!


    Arg som ett bi eller inte, en kram och en axel att banka alt. snörvla mot, det har du här iaf.


     


     

  • Norrskensflamman

    Jag fick ett anfall här en dag. Av någon sorts... vrede. Mot mitt ex. Jag vet att man ska förlåta och att jag sagt att jag förlåtit honom för länge sen. Men nu vällde det upp inom mig; Nääääe!!!! Jag har inte alls förlåtit honom. Jag är arg. Skitarg. Ursinnig. För att han gjort som han gjort och behandlat mig som han gjort och fortfarande gör


     


    T har fått en beg dator (laptop) av honom, så nu skajpar de ibland. Tyvärr hörs det väldigt dåligt så vi måste kanske skaffa små högtalare eller nåt. Nu senast kom T och sa att "pappa sa att vi skulle ta dina högtalare från din dator, att det kan vi gott göra, det är ändå han som betalat dem" Va?!?! VA?!?!?!?


     


    Att HAN valt att lämnat allt sitt skrot här och JAG har fått BETALA honom för skiten, så att han ska kunna bygga sig ett nytt liv där borta med sin slamkrypare och nya knodd, det har han visst glömt...


     


    Nu, NU känner jag en intensiv lust att slänga ut det sista av honom ur huset. Plocka undan precis ALLT som han haft sin hand på. Renovera!!! Få bort honom ur väggarna. NU är jag redo för det.


     


    Men som vanligt finns det inte pengar. Vi har precis bokat sommarsemestern... Det blir 10 dagar i Bulgarien med flickornas farfar, styvfarmor och "kusin". M hänger med också. Ska bli så skönt! Men sen JÄVLAR ska jag börja lägga undan pengar och satsa på uppfräschning i huset. Så det så!!!

  • Norrskensflamman

    Ja eller hur Anne? Som att jag inte skulle låta mitt barn låna högtalarna om hon bad om det. Jag stör mig på att man är tvungen att påpeka vem som betalat dem och att hon därför har rätt att ta dem utan att fråga mig. Vad är det för inställning?! Vad lär man barnen? Dessutom så är allt i huset mitt, min sambos och mina barns grejer nuförtiden. Han har ingen rätt till någonting därinne. Över-huvud-taget.


    Det hade ju räckt med att säga att "du kan väl fråga mamma om det är okej att du lånar högtalarna från stora datorn". Men nej. Hon ska ta dem från mig, för det har hon rätt till för det är HAN som köpt dem... Vilket... när jag börjar fundera... nog också är fel. Undrar om det inte var jag som köpte dem. Men skitsamma. Det spelar ingen roll.


    Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Norrskensflamman

    Mer nyheter här. Nästan som att jag känt på mig att det skulle komma, med tanke på att jag varit så arg senaste dagarna på ärkeaset. Imorse avlade han snabbvisit hos sin far och visade upp sin nya vigselring. Suck igen...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård