• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Har ju glömt kommentera hur duktig Elise var som klarade undersökningen, duktiga lilla tjejen! Och första vaccinationen avklarad, skönt!

  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-02-03 08:00:19 följande:
    Nu har jag lyckats lägga in en vanligt UL-bild också.
    Så fin han är!! Vad roligt att få se bilder.

    Ja, visst är det häftigt att få kolla på vagn "på riktigt". Det gjorde vi oxå efter rul. Vi har ju beställt en Emmaljunga city cross, med citykorg. Att vi valde citykorgen till är för att vi tycker det är snyggast, för mig ser det mer ut som en liggvagn med den än med lift. Men det är ju en smaksak. Sen blir vagnen högre med citykorgen, så där kan man ju kolla med två vagnar bredvid varandra vad man tycker är bäst. Vi gillar att den blir högre. Men om jag inte minns fel så har villemoa lift till sin och hon är ju lång, och tycker det funkar(?) Citykorgen är även rymligare vilket vi tycker känns bra på sommaren, då det känns som det blir luftigare ochsvalare i den ifall det behövs. Nu blev det bara fördelar med korgen, men eftersom vi bestämde oss för den är det ju den vi gillar bäst. Men finns säkert folk här inne som kan skriva positivt om liften.

    Vi bor ju oxå i hus, men tänker oss att vi ska köra in vagnen i hallen, kanske att vi använder den som sovplats en del på nedervåningen. Hade vi bott i lägenhet och jag sprungit runt mkt mellan kompisar i olika lägenheter och fikat tror jag att jag tänkt annorlunda, för visst är det smidigt med liften att bara lyfta med sig...
  • Fru sy

    Sen skiljer det faktiskt bara lite väl kilot mellan liften och korgen, så jag tänker att om jag behöver lyfta med mig bara korgen fixat jag det oxå, finns ju handtag på den med.

  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-02-03 08:46:39 följande:
    Tack för input, Fru Sy!

    Det är så svårt att förutspå hur det kommer att fungera rent praktiskt när lillkillen väl har kommit. Maken tycker det verkar krångligt (och skitigt) att köra in vagnen i huset, men samtidigt känns liggdelen rejälare. Varken vår hall eller grovköksingång/tvättstuga är speciellt stor, men visst skulle det väl få plats en vagn. Samtidigt känns mjukliften smidig att bära med sig.

    Jag tar tacksamt emot fler tips och input

    Vilken färg har ni valt, förresten?
    Vi valde PP Navy/White på korgen och sen den svarta sittdelen, vi vill ha metallfärgat chassi och det blir det med den svarta sittdelen.

    Sen tycker jag att korgen känns säkrare när Orvar blivit nga månader, stabilare och högre kanter liksom. Säkert bara jag som är tramsig men det var min känsla när vi jämförde...
  • Fru sy

    Förresten Ninnis, blir det ngt annat arbetsnamn på magen nu då?


    Vi hade ju oxå svårt med killnamn innan vi fick veta att det är en liten kille i magen. Men sen har jag "letat" fina namn som jag skrivit upp och så har vi pratat oss fram till ett gäng namn vi gillar. Mer exakt kommer vi nog inte göra innan han är här, vi känner båda att vi vill se vad han är för ngt liten kille innan vi bestämmer. Sen kan jag fortfarande hitta fina namn, men inte alltid mannen godkänner dem...

  • Fru sy

    Lanovia: Sååå tråkigt. Klart ni blir besvikna när ni sparat och sett fram emot resan.

  • Fru sy

    Nu har jag precis ätit två stora bitar kladdkaka, som mamma bakat. Med glass och banan till... MUMS. Om det är någon som vill ha, bjuder jag runt Om en stund ska vi äta nygräddade våfflor med egengjord jordgubbssylt och glass... MUMS igen!

  • Fru sy

    Soldemor: Jobbigt med flyttkartonger som inte packar upp sig själva, visst hade det varit smidigt  Vi har några uppe i ett rum som vi blir lika förvånade varje gång vi ser dem... är de fortfarande kvar...

    Att du har varit iväg och tränat är ju kanon, ha det så kul på nattpasset ikväll!

  • Fru sy

    Heja Blomman! Och redan 6kg ner, det är ju kanon!

  • Fru sy

    Ninnis: Låter som ni haft en mysig dag! Och första plagget köpt till mini, så roligt. Håller tummarna för att det är ett mindre elfel på din bil då och inget annat.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård