• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej svejs i lingonskogen!
    hoppas att du fick sova daa. Typiskt när man är övertrött att det bara inte går att somna. Lät skönt med lite nackmassage från din mamma iallafall. Klart hon ska gosa lite med sin dotter även om hon är vuxen nu. (lite rörd i hjärtat)
    Flamman: härligt för er! Underbart att vara runt människor som bryr sig och har det mysigt ihop! Hoppas din make kommer hem med samma vibbar och förståelse! Håller tummarna!
    Solde: klart du har rätt till att vara ledig! Eller?? Hittade dy förresten den där kattunikan du efterlyste?
    Blommis: ja du, tycker också att alla kvinnor har rätt till att vara gravida i harmoni med sig själva, utan att behöva prestera en massa samtidigt, för vet ni vad, jag tror inte att man kan prestera särskilt mycket de här sista månaderna. Jag själv går helt in i min egen slowmotionbubbla och märker efter, förbereder och bara är. Tycker att det känns jätteviktigt för att jag ska klara det som komma skall på bästa sätt.
    Hade så ont i magen igår. Det ar tarmarna, men det gjorde att jag fick samandragningar och det var inte roligt. Sov och sov och sov. Tur maken Hr semester så han kunde ha koll på lillsnuttan! Elvis har blivit så stor och stark nu att jag nästan blir lite rädd när han vänder sig där inne innanför det tunna tunna magskinnet... :-O

  • Hvidbrud

    Bruttan: nä fy vad äckligt med alltdet frusna bajset! Blä! Och gallsten! Inte konstigt du har haft ont i ryggen! Vatten vatten vatten vatten!
    Heloise: Så jobbigt att det strular med matningen. Hoppas att hon får lite lagom aptit snart igen! Förstod inte riktigt inlägget till mig, men jo det är skönt att vara på HP nu. något annat kunde jag inte klara just nu...
    Ingis: Hoppa att det gick bra för din syster igår. Så himla jobbigt! Kramar om! Du behöver också stöd för att vra det stöd du har varit för henne!
    Ninnis: Tror inte jag sagt välkommen hem! Så: Välkommen hem! Hur länge har du tänkt dig jobba?
    Nä, är det inte dgs för en trådfika snart så att vi kan gnugga lite magar?
    Fru bygg: grttos till lyckat Kubtest!
    fru sy: snart får du komma upp! Hurra! Vad härligt det lät när du skrev att du ställt dig i dörren för att njuta av vårsolen.
    Andbyond: jg tror att liten kommer den 14!

  • Hvidbrud

    Kan också alla dagar nästa vecka. Har ingen bilstol, så jag träffas gärna där man kan komma med offentlig transport... Dubbelgnugg eller teippelgnugg! Det borde göra susen!
    Ninnis: jag är säker på att du är väldigt vackert gravid!

  • Hvidbrud

    Downtown Malmö låter bra för min del. Ea mån Tors fre funkar fint för mig också.

  • Hvidbrud

    Jag förstod det som om hon kunde måndag, men ska hänga uppockned på tisdag då eskimåerna flyttar in. Eller? Jag såg på fel vecka... Kan inte måndag, men jag kan hela veckan efter!
    Flamman: så häääärligt med älskog! Det drömmer jag om på nätterna....

    Ingis: kommer du också på bt- träff eller? Har inte sett din nuna på ett halvår nu!

  • Hvidbrud

    Vilar efter akupunktur och läset tidning i väntrummet. Tittar på bilder på några som byggt uppvärmd pool i sitt vackra växthus. Den visionen snor jag! Vill ha!

  • Hvidbrud

    Blommis: word! Heja dig! (åter igen så imponerad av din gåva att kunna sätta ord på just Det Där)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård