Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fick lite tid över medans äggen kokar.


    Vad härligt att Blompojken verkar hänga kunna "se" matten. Gäller bara att han inte blir för lat o tycker det blir tråkigt när det blir mer avancerat.

  • lanovia 08

    Ninnis vi verkar ha väldigt lika syn på hundar. Jag får nästan allergiska ustlag när hundarna förmänskligas. Jag är upplärd av min far (som absolut inte är någon expert men alltid haft bra ordning på sina hundar), då talar man till hundar på hundars språk.


    Sedan har han ibland kanske varit lite väl hård. O när de skaffade en ny hund sa vi till honom att han kanske kunde ta in lite av den "mildare" läran. Tyvärr hamnade han då på en hundkurs där man typ skulle vänta ut att hunden gjorde det du ville. DET kan jag lova att det funkar inte på deras vilda, spralliga och starka hund.


    Så nej fram för kommunikation på hundarsvis, men givetvis med MASSA kärlek.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2012-11-07 08:22:38 följande:
    Precis. Jag älskar mina hundar någon enormt, men de är hundar och varken ska eller kan tillskrivas mänskliga känslor och värderingar. En hund blir tex inte ledsen om den inte får sitta med vid matbordet och äta lagad mat från en tallrik. Den behöver liksom inte det. Däremot behöver de kärlek och sällskap, men det får de allra flesta hundar i vårt land iallafall.
    Vår hund äter ju fortfarande bara ur handen på oss, kanske skulle testa sätta med henne vid middagsbordet.
  • lanovia 08

    <3


    Fru Bygg skrev 2012-11-07 10:29:39 följande:
    . Lanovia och jag har pratat och stöttat varandra och tack vännen för allt stöd!
  • lanovia 08

    Daa vad otroligt jobbigt med Fälga. Jag vet hur det är, har ju själv ett totalt matvrak till son men som ändå inte följer kurvan helt o hållet. Och även om man inte tror att det är någon fara så sitter det en liten tagg där o gnager o gnager. Jag höll på o börja lipa den gången BM sa, nej men den här vikten ser ju kanon ut.


    Så störigt att hon ska få för sig att äta mindre helt plötsligt. Men som du säger kan vara fullt naturlig del i utveckling. Våran tjej äter över lag bra, men finns perioer då maten knappt rörs.


    Men vad hade läkaren för teori, var det någon särskilt hon ville kolla upp om vikten inte tillfredställer henne? Men känns ju sjukt att du ska trycka i tjejen mer mat om hon redan äter kanon.

  • lanovia 08

    Godmorgon! Halvtolv o har ännu inte ått ur sängen. Barnen o hunden är hos farmor o farfar o vi har sooovit o njutit. Men vad jag har saknat lillgrabben, första gången han är bortlämnad.Det satt långt inne för mig aty låta honom åka med.

  • lanovia 08

    Blommis starkt av dig att möta mattedemonerna. You go girl!

  • lanovia 08

    Hvidis, häftigt med jobbet! Vad kul!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård