• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag sitter iordninggjord och väntar på att Mini ska vakna. Vi ska egentligen till öppna förskolan men vi får se hur det blir. Han var lite varm igår kväll och har hostat en del inatt och tidigt imorse. Sedan somnade han om och har ännu inte vaknat. Har han feber eller är dålig stannar vi så klart hemma. Han borde väl åtminstone vakna av att han är hungrig snart, han har ju inte ätit sen kvällsvällingen klockan halv sju igår...

  • Ninnnis

    Ikväll kommer maken hem efter att ha varit borta sedan i söndags. Veckan har gått bra och vi har haft en hel del sociala aktiviteter inbokade, men det ska ändå bli skönt att få hem honom.

  • Ninnnis

    Usch så sorgligt, Heloise! Och det låter jobbigt med ditt ryggont. Stor, varm styrkekram, Lanovia! September, Mini är också snorig, hostig och rosslig, men inte kan det väl vara RS om han är pigg och glad? Bör de sova inomhus när det är så kallt om de har hosta?

  • Ninnnis

    Blommis, så fruktansvärt dramatiskt med din systers barn. Tack och lov att allt gick bra! Och Lanovia, ni har vi ju pratat på annat håll, men du får en stor varm kram här också.

  • Ninnnis

    Mini är fortfarande inte frisk så vi har stannat hemma från babysim och lunch idag. Angående utesovning har han sovit i vagnen (halvsittandes) i uterummet, där är det några minusgrader nu om man har skjutdörren på glänt. På dagtid vill han absolut inte ligga ner i sängen, han verkar tycka det är jobbigt att ligga ner med allt slem. Nätterna har tack och lov varit ok, men han har ju alltid haft lättare att somna på kvällen än på dagen. Jag ska passa på att lägga mig nu, är sjukt trött efter en helg med sjuk son och febrig make.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård