Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa jobbigt med Fälga. Jag gillar inte tonen du använder mot dig o maken däremot. Jag hade också börjat med att försöka bota krupp på hemmaplan om jag hade misstänkt det. Man sätter sig helst inte på akuten om man inte behöver.


    Hoppas att hon inte behöver få andningsbekymmer vid varje förkylning.

  • lanovia 08

    Lille A är förkyld och har 39 graders feber. Han var riktigt dålig ikväll. Somnade under middagen o ville bara hänga i famnen, trött o gnällandes. Jag hoppas det inte blir värre o framför allt att andningen inte blir tät, för som sagt akuten vill jag inte till!!!

  • lanovia 08

    Blommis skönt att du är hemma igen. Usch vilken pärs!! Jag hoppas verkligen att det är ngt ofarligt o lättbehandlat.

  • lanovia 08

    Ninnis skönt att maken är på väg. Oj vilket tummult ni hamnade i. Släpp all oro för ifall du orlar det. Drt gör du! Det är det enda du skall tänka på nu. Och passa på att vila nu. Kram!

  • lanovia 08

    A mår mkt bättre. Istället har storasyster tagit över med feber nu. Idag är de med sin farmor. Jag o maken ska på begravning.

  • lanovia 08

    Flamman vad tråkigt och jobbogt med din mamma. Tror som Blommis att det kan vara bra o prata med henne innan hon knäcker din papa fullständigt. Du har ju börjat bra förhopnkngsvis tar hon til aig deet. Men absolut ska du inte bli ovän med henne så här på slutet.

  • lanovia 08

    Det där är något jag har tänkt åå det sista. Våran släkting som gick bort nu har mina föräldrar av vissa anledningar haft mycket diskussioner o meningsskiljaktigheter med det sista halvåret-året. Mycket tjaffs men som tur var utan att bli ovänner. Fanns ju ingen människa som visste att han skulle lämna oss nu. Herregud om de hade skiljts som ovänner, de som haft så mkt gemmensamt genom hela livet.

  • lanovia 08

    Begrabningen för den delen var fin men konstig. Han hade ingen familj så de märmsta var vi o hans brorsbarn. Brprsbarn som stod honom olika nära. En som var ledsen o en som knappt kände jhonom. Jag klarar inte en begravning utan tårar o absolut inte när manniskan har funnits med under hela mitt liv. Men det köndes liksom att kytrkan var full av sörjande människor men att ingen grät...utom jag.

  • lanovia 08

    Det har gått snabbt i svängarna här o åå fredag börjar jag jobba, ialla fall på pappret. Förhoppningsvos på riktigt också för annars får vi ekonomiskt tufft.

  • lanovia 08

    Jag är också livrädd för att skiljas åt som ovämner eller somna för natten. Tänk om något händer!! Flamman mär det gäller ditt ex finns det många skäl att bli förbannad tyvärr.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård