• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis, vi betalar 2200 kr per månad för heltid eller 160 kr per dag.

  • Ninnnis

    Jag har en dröm om att någon gång i livet starta ett hunddagis Det är bara bra med oss, tack! Mini sitter och äter gurkbitar och hundarna sitter under hans stol och fångar de bitar som kommer flygande med jämna mellanrum. Jag repeterar löshundskursen med storvovven så nu är det hundträning både söndag och måndag. I love it! Amuletten ska du ha tills du inte behöver den mer, sen kan jag låna den om det behövs.

  • Ninnnis

    God morgon! Maken är borta mycket de här veckorna så jag har inte så mycket tid vid datorn tyvärr. Dessutom blir jag ruggigt trött av hormonbehandlingen. Snabb rapport, på tisdag blir det äggplock Förlåt för gubben i lådan-inlägg, måste återgå till smågrinig Mini. Kram till alla!

  • Ninnnis

    11 ägg plockades ut och nu ska jag lägga mig och vila. Känner mig lite mörbultad... Tack för alla tummar!

  • Ninnnis

    Vi ska ringa imorgon för att höra hur många som är befruktade, samt få tid för insättning. Det borde bli torsdag, fredag eller söndag. Nu har jag sovit några timmar och förflyttat mig till soffan. Medikamenterna jag fick på kliniken har släppt nu, så det gör ganska ont i magen. Maken har servat med mackor och alvedon.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård