• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia, hoppas ni får en härlig semester!

  • Ninnnis

    Hej Blommis! Lite sent, kanske Fru Sy, spännande med nytt jobb! Lanovia och Fru Bygg, ha det så trevligt idag!

  • Ninnnis

    Glad midsommar alla! Tittar in som hastigast, imorgon åker vi till stugan så jag är internetlös fram till fredag. Kram till alla, ingen nämnd och ingen glömd!

  • Ninnnis

    Stor kram, finaste Hvidisen! Du är en fantastisk människa, en av mina förebilder faktiskt Prioriteringslistor är bra, framförallt när man får stryka saker man har gjort Och goe lille J kommer att fixa dagisstarten alldeles utmärkt, det är jag säker på! Kraaaam på dig

  • Ninnnis

    Kram till alla andra också! Jag hinner inte skriva så mycket nu, vi kom hem från stugan i går kväll och har massor av tvätt och städning som väntar. Men först ska vi bruncha med bacon och äggröra. Vi har varit på vul idag och fick se lilla Pyret, 11 mm långt med ett hjärta som tickade så fint Lycka!

  • Ninnnis

    Heeeeeeeej Syrinx! Vilken underbar bröllopsberättelse och vilka fantastiska kort! Du är verkligen strålande vacker ♥

  • Ninnnis

    Fru E, tänk vilka barnvagnspromenader och långfikor du, jag och Ingis ska ha nästa vår

  • Ninnnis

    Hej! Jag fikar som sagt gärna på fredag! Ska vi ses på stan? Om vädret är fint kan kanske tex Slottträdgården vara lämpligt. Här har vi en liten. Sjukling som fyller ett år idag. Igår hade han 40,6 i feber som mest, men idag är det lägre. Han hostar, rosslar och är röd i halsen men i övrigt vid gott mod. Tänk att det är ett år sedan han kom till oss!

  • Ninnnis

    Oj, det var visst ett par konstiga tangenttryckningar ovan, hoppas ni förstår ändå Hvidis, jag tycker att du i allra högsta grad har att göra med huruvida din man röker eller ej. Jag anser om att man har valt att leva ihop med en annan människa, och dessutom har satt barn till världen, så är det ens förbannade skyldighet att försöka se till att finnas där och vara frisk så länge som möjligt. Visst, man kan bli överkörd av en bil när man går över gatan och allt det där, men man behöver iallafall inte medvetet förkorta sitt liv med åtskilliga år. Så det så! Vi har också haft en liknande diskussion här hemma, och jag vann med mina argument

  • Ninnnis

    Jag måste tyvärr hålla det lite öppet med lunchen imorgon. August hade 40,0 i feber igår kväll igen. Han har varit feberfri idag men hostar och är hängig, han har sovit i stort sett hela dagen. Jag får vänta och se hur det utvecklar sig helt enkelt. Vill så gärna träffa er!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård