• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis; härligt med snödroppar! Här toksnöar det!! Är så trött på snön nu..

  • Villemoa

    Lanovia; förstår att du inte vågar hoppas på plus vid första försöket, när har du BIM?

  • Villemoa

    Bruttan; håhåjaja en till martyr...*suckar* men jädra karlslok att inte tänka längre än näsan räcker!!
    TUR du ska iväg i helgen då!! Jag önskar ju att ingen blev sjuk igen men tänk om nån vore det så fick han ta hand om kräks och skura toaletter i helgen....
    Ha det så UNDERBART i helgen och drick skumpa för mig med!!

  • Villemoa

    Åh Blommis, torkar tårarna när jag läser vad kuratorn sagt. Hon är klok hon, precis som du! Många kramar

  • Villemoa

    Fru sy: åh gumman! Det är klart att du vill köpa kläder till Orvar själv! Det är en del av processen med att vara gravid, man boar och fixar och donar. Håller med lanovia om att inte låta mamma och syrran köpa för mycket kläder, tror det är jätteviktigt att du också får ge dig ut sen och köpa lite. Som flera föreslagit; rullstol kanske skulle vara nåt?
    Du är så stark som har orkat dig igenom det här, skickar dig alla styrkekramar jag har! Snart, min vän, får du också ge dig ut i affärerna och handla till din bebis!!

  • Villemoa

    Solde; heja Lopptrollet imorgon!! Och vad tungt med kursen om döden men ack så nödvändigt! Det är verkligen tur att du har hobbies, i din bransch måste man ha det för att orka med.

  • Villemoa
    passionsblomman skrev 2011-02-11 14:54:04 följande:



    Kolla bilderna på två av de annonser som just nu ligger ute med Malteservalpar! ÄR de inte för gulliga? Min son säger "åååååh mamma, jag kan nästan inte se dem-det är SMÄRTSAMT!"
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Åååååh vad SÖTA!!!!! Tänk, en liten sån att ha med sig på dina dagliga promenader vore väl nåt?
    Och jag som tycker Bichon Frisés är så söta men Maltesers är ju ännu sötare!!
  • Villemoa

    Blommis förresten *slår mig för pannan*, min mamma har struma och har sen hon fick det för 9 år sen blivit helt tossig i kroppen! Hon har gått upp i vikt, har svullna fötter året om typ. Hon får äta Levaxin resten av livet. Nån operation är det inte tal om för hon anses "för gammal".

  • Villemoa
    passionsblomman skrev 2011-02-11 15:04:11 följande:
    Villemoa, jag håller med, jag tycker också de är snäppet sötare än Bichon och de andra som påminner lite. Jag hade en kompis på mitt förra jobb som var en sådan. han är den jag saknar mest och sedan jag träffade honom så har jag planerat att en dah ska jag skaffa mig en. (Lägg märke till "skaffa" det kan man nämligen med en hund, till skillnad från barn) Sonen är lovad att vi ska göra det till sommaren men nu dök ju de här upp och ja...jag vet inte...

    -Bruttan, får vi komma till dig i Påsk även om vi skulle ha en sådan här parvel?
    Ni är allergiska va? Obestämd Den här rasen klarar visst många iofs, och den fäller ingenting, men det hjälper ju inte ifall ni blir dödssjuka.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Slå till vettja! Om ni ändå tänkt skaffa en (och ja, barn skaffar man inte) till sommaren kan ni lika gärna göra det nu. En trip till Pite och träffa Flamman på det är väl alldeles förträffligt och Blompojken skulle få den bästa presenten! Vaddå lobbar för en hund till Blomfamiljen, inte jag inte!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård