• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Spännande med eventuell utställning, Hvidis! Jag tror på dig, det vet du

    Lanovia, jag hoppas dte går bättre med hunden. Och barnen, förstås. Du är en kämpe!

    Vår lillskrutta är tillbaka i sitt pigga och glada jag igen. De vet inte vad som felade henne, men troligtvis antingen förgiftning eller akut inflammation/virus. Hon hade måttligt höga levervärden, maken ska på återbesök med henne idag för att se om det har gått ner. Oavsett vad det var så hoppas jag att det är som det verkar, att en natt på djursjukhuset med dropp följt av leverstabiliserandemedicin gjorde susen.

    Annars är det fullt upp med jobb och dagis. Vi har kommit in bra i vardagsrutinerna tycker jag (tack och lov att vi är två!). Ikväll ska jag på hundträning (som hjälptränare) direkt efter jobbet, det är så jäkla roligt!

    Nu måste jag jobba lite. Kraaaaam till alla!

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2012-10-02 12:36:35 följande:
    Jo just det-och det är när man har det precis så som man är en kämpe. När man trälar på ändå. En dag till.

    Lanovia, precis så menar jag också! Du ÄR en kämpe! Fast i rättvisans namn borde ni få vara friska allihop, ett låååångt tag framöver. Stor styrkekram, hoppas idag blir en lite bättre dag.

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2012-10-02 21:25:44 följande:
    Blommis o Flamman, Tack! Era ord, ni fick mig att gråta en skvätt inanna jag bet ihop o sedan känner styrkan igen. Det här skall gå! Att vår förbaskade hund nu vägrar köttbullar o bara vill ha ost, jaja jag får väl se sporten i att komma på vad hon vill ha o JA hon ska bli frisk!
    That´s the spirit! Bryta ihop och komma igen måste man göra ibland. Så det är ost lilla fröken vill ha? 
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2012-10-02 22:04:21 följande:
    Ang mamma, igen, så är jag vettskrämd för hennes bröstcancer... funderar om jag ärvt just den genen... Jag får INTE drabbas och dö, förrän flickorna är åtminstone 20 år och kan ta hand om sig själva. Helst ännu längre förstås.
    Du ska vara frisk och lycklig under många långa år framöver! Punkt, slut och basta. Ingenting annat.

    Så fruktansvärt jobbigt med din mamma. Men du är absolut ingen hemsk människa! Relationer och känslor är komplicerade och saker, och man inte kan styra vad man känner. Jag hoppas det ordnar sig på bästa sätt för både din mamma och din envisa pappa
  • Ninnnis

    Hur ser det ut på fikafronten nästa vecka, Skånetöser? Jag är ledig måndag, tisdag och fredag och kan då hela dagen. Kanske eftermiddag är lättast för de som jobbar?

  • Ninnnis

    Åh vad kul! Iihh, jag blir helt glad när jag tänker på att ni ska på föräldrautbildning, för ni ska faktiskt bli föräldrar!

    Hur ser det ut för er andra? Hvidis? Ingis? Fru Bygg?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård