• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2013-01-04 15:50:36 följande:
    Grannens unge verkar ha fått en hundvalp i julklapp. det var synd. är det någon unge som inte ska trava runt med en stackars valp i släptåg alldeles ensam så är det hon. Dessutom är det som min son säger "lite katastrof med  den där familjen". Jag blir dyster till sinnes-det där blir inte bra!
  • Ninnnis

    Nåja, jag ska jobba färdigt och sedan åka hem och pussa lite extra på min lille trollunge som blir 1,5 år idag ♥

  • Ninnnis

    Grejen är att jag har haft en skum känsla under den här graviditeten att något inte är som det ska. Allteftersom tiden har gått och allt har sett bra ut har jag avfärdat det som en "för bra för att vara sant-känsla", typ att det bara är svårt att fatta att vi faktiskt har lyckats bli gravida två gånger på två försök. Men nu kommer den där olustiga känslan krypande igen, och nu är det inte lika lätt att avfärda den.

  • Ninnnis

    Hej Ingis, September och Piggelin! I ca 75% av alla fall med endast två kärl i navelsträngen är barnens ändå friskt, enligt vad jag har läst mig till. Och skulle dig vara något fel så kan vi ju inte påverka det nu iallafall, som min make så klokt påpekade. Och bebisen är ju lika välkommen oavsett. Det hade såklart varit skönt att veta säkert och ev kunna förbereda sig mentalt, men det är väl en del av livet att inte alltid ha kontoll. Det enda jag kan göra nu är att försöka vara lugn och ha koll på fosterrörelserna, och de är väldigt aktiva ♥ Jag insåg att jag har tid hos bm på lördag så jag väntar nog tills dess så kan jag prata med henne i lugn och ro. Och foglossningen är *peppar peppar* nästan borta!

  • Ninnnis

    EA, rapport tack! Åh vad underbart att läsa att Lappis har blivit mamma! Hade så gärna velat höra mer om det, men hon tittar väl aldrig in här längre antar jag. Hälsa och gratta så mycket från mig!

  • Ninnnis
    ingenjörsbruden skrev 2013-01-07 08:43:27 följande:
    ninnis: usch för procent hit o dit..... Men det är inte lätt att beräkna med ctg o ul... Håller tumme för bättre resultat på lördag. så länge
    Tack gumman! Jag såg att jag skrev lördag men det är på onsdag jag ska till BM. Nästa ultraljud är den 17/1.
  • Ninnnis
    Fru E skrev 2013-01-06 15:07:55 följande:
    Vink vink! Trött som få efter en dålig natt eftersom jag är tjurig på makens oförmåga att fixa det sista hemma så vi kan slippa behöva tänka på renovering när lillebror kommit. Magen är hård titt som tätt men mest obehagligt och inte så ont...... Kan lika gärna vara han som borrar net sig extra mkt. Ninnis-inte googla!!!!!!! Bra med koll snart igen och är han liten så är han . Lillebror låg ju +7% över så han får gärna komma snart!
    Om han ska komma på BF+1 som Mini gjorde så är det ju idag Insåg just att det förutom att det är Blommis födelsedag även finns en annan anledning till att idag är en bra dag att födas
  • Ninnnis
    Daa skrev 2013-01-07 11:36:18 följande:
    Underbart att få läsa att Lappis har blivit mamma. Jag hör till den genuint intresserade skaran som gärna vill höra mer. Jag har tänkt på dem.
    Jag också!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård