• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    HURRA HURRA HURRA för Fru sy idag!! Hoppas du får en UNDERBAR födelsedag!!

  • Villemoa

    Lanovia; har försökt pumpa ut med handpump flera gånger men det kommer knappt ut nåt trots att jag har mycket mjölk, det är såå frustrerande! Att handmjölka skulle ta en evighet men jag kanske ska prova. Har en kompis som heller inte kan pumpa fast hon har mycket mjölk så när hon fick sitt tredje barn i augusti åkte hon till amningsmottagningen där de konstaterade att hon helt enkelt inte kunde pumpa ut.

  • Villemoa
    passionsblomman skrev 2011-02-17 11:09:24 följande:
    Det är idag min son fyller tio år. Han är för övrigt i chocktillstånd.
    När han öppnat filen på datorn med brevet fån hunden och bild och allt satt han bara och stirrade en lång stund, gav småningom ifrån sig ett litet misstroget ljud, stirrade lite till. Tittade försiktigt på mig, sedan sin pappa, på datorn "det här är inte sant va? Är det här sant? Är det på riktigt mamma? Mamma? är det det?" Sedan skrek han rakt ut, kastade sig om min hals och grät mot min axel en stund snyftandes "En hund! Ååå en liten riktig hund"
    När han hämtat sig två sekunder rusade han upp ur soffan och hojtade-"men kom igen då! vi måste ju städa undan alla saker som är på golvet och som hunden kan nå!" 
    Nu är han i skolan. Jag gissar att han för stunden har drabbats av ganska svårartade koncentrationssvårigheter....

     


    *torkar tårarna* Härliga Blompojken!!

  • Villemoa

    *vinkar till andbeyond*
    Fina, fina magen! Snart är hon här! Gott att höra att allt är bra!

  • Villemoa

    Ingis: kul att det funkar med LCHF! Ett par grannar kör med samma och det funkar för dem också. Skönt att höra att det går bättre för Busan på dagis!

  • Villemoa

    Flamman: jag tycker du gjort rätt som bokat skidsemester åt dig och flickorna! Förstår att det också måste vara jättejobbigt med makens helt irrationella och ologiska svängningar. Kram!

    Ninnis: ååh vad mysigt med sparkar!! <3

    lanovia: vad trist att du är sjuk, krya på dig!

    Ingis: vilken härlig viktnedgång, bra jobbat!! Förstår att du är dränerad på ork, styrkekramar till dig!

    Fru sy: förstår dina tankar och känslor. Det är inte bara att "bita ihop" och stå ut, du har ju för tusan legat i 25 veckor!! När man känner sig liten och orolig så behöver man känna trygghet och den enda som kan ge dig den är ju maken. Ååh vad jag önskar att de fick känna på hur det är att vara gravid, då skulle de ha mycket större förståelse!! Kramar i massor

    Leksi, dfk, Fru Bygg: hur mår ni? :p

    Heloise: tycker också att Elises variant av pws låter positivt! Lilla skvätten, hon är ju allt för go! Hur gick det på första mammagruppsträffen?
    Men ännu viktigare; HURRA, HURRA, HURRA  för dig idag!! Hjärta

    andbeyond: hur mår du? Inte alls långt kvar nu

    Blommis; hur har det gått med lilla Truls?

    Bruttan: kram!

    Om jag glömt någon nu ber jag om ursäkt! Många kramar till alla

  • Villemoa

    Just det! Soldemor; vad tråkigt att Solde inte mår bra! Hur har det gått för henne?

  • Villemoa
    Fru sy skrev 2011-02-23 10:10:16 följande:
    Tack, det är precis så det känns! Jag behöver maken jättemycket nu, känna att han finns här för mig hela tiden även om han är på jobbet... att han svara när ja ringer ect. Och det funkr bra nu när jag förklarat tydligare hur det känns för mig. Kanske är det så att man måste vara övertydlig ibland
    Tack för alla kramarna.

    Hur är det med dig och familjen då villemoa?
    Som du känner brukar jag också känna när det kör ihop sig här hemma, då behöver jag maken jättemycket!

    Vi har haft en lite jobbig vecka, min utdrivningsreflex har strulat vid amningen. Den kommer igång jättesent mot vad den har brukat så Ellie hinner bli jättearg över att det inte kommer någon mjölk och jag hinner bli jättesvettig och jättestressad! Nu har jag iaf fått en nässpray utskriven som sätter igång reflexen. Hoppas att detta bara är övergående så jag slipper hålla på och spreja inför varje amning, vill ju att hon ska kunna suga igång det själv så att säga. Tur dock att det finns hjälp!

    Idag ska vi till bvc, det är dags för de första sprutorna och det ser jag INTE fram emot! Maken måste följa med för jag klarar inte av att höra det hjärtskärande gråtet som kommer.
  • Villemoa

    Bruttan: förstår att det är ångest när flickorna ska iväg, vilken tur att de kommer att ha en underbar resa!

    Flamman: hoppas lilla K blir frisk lagom till er resa!

    lanovia: usch vilken sjukstuga ni har därhemma, hoppas lilla E piggar på sig snart! Har tyvärr inga tips på bra mat hon kan äta som hon får behålla. Har ingen erfarenhet av magsjuka, har aldrig haft det själv *peppar, peppar*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård