• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis, heja! På alla plan! Tack alla för input och stöd om trots. Leksi skrev så mitt i prick, man känner inte igen sin vanliga glada unge. (På tal om vanlig skulle det stå mindre tåliga hunden i mitt tidigare inlägg, inte mindre vanliga). Han sov middag i tre timmar igår och vaknade på ett strålande humör, så det är tur att det går upp och ner

  • Ninnnis

    Det låter jobbigt, Fru E. J sov 20-06 inatt (med undantag för några nappinstoppningar). Underbart, men jag vågar inte hoppas att det är ett nytt mönster. A ammade varje eller varannan timme tills han var drygt 4 månader, så detta känns som ett stort framsteg. Tyvärr är jag ändå trött som ett ösregn, så nu måste jag lägga mig. Imorgon ska jag och lillhunden på löshundskurs -veckans höjdpunkt!

  • Ninnnis

    Dagens plan var att lämna A på dagis och träna mamma-bebis pass med J. Det blir dock ingen träning för mig, är så trött att jag mår illa. A har krånglat vid läggning de senaste dagarna, vaknat tidigt och till och med vägrat sova middag någon dag. Igår var läggningen jobbig, han somnade till slut kl.20.30, men vaknade 03.20 (precis när jag ammat J) och vägrade somna om. Efter 1,5 timmes kämpande gick maken och han upp. Precis när jag somnade om ville J amma och kl.7 körde maken till Gbg och kommer hem imorgon kväll efter läggdags. Nu är A på dagis och J sover så jag måste vila lite innan hämtning.. A som alltid har somnat glatt på egen hand och sovit typ 19-07. Är det inte den ena så är det den andra...

  • Ninnnis

    Vilken snygg make har platt bakhuvud? Jag upplever inte att bvc - sköterskan skuldbelade mig alls, det är nog bara jag själv som gör. Jaja, vi får se om sjukgymnasten har några bra tips imorgon. Han kanske bara måste acceptera att ligga på mage. Men han protesterar också högljutt.

  • Ninnnis

    Och för att klaga lite till så vaknar J till precis tillräckligt ofta för att jag inte ska hinna sova. Idag är jag ingen bra mamma

  • Ninnnis

    Älskade Blommis! Jag känner så väl igen den där maktlösa, bottenlösa, rivande känslan när det som man har hängt upp allt sitt hopp på kastas omkull. Här hos oss får du fulgråta så tårarna och snoret sprutar om du behöver. Jag hoppas så innerligt att du hittar en ny höna som kan lägga några nya ägg, så att det räcker för att reparera det som har brustit. På alla plan. Kram, finaste du. 

  • Ninnnis
    Klockarbol skrev 2013-04-28 00:32:30 följande:
    Blompojken är då en klarsynt och fin unge!
    En dag i taget, den insikten kommer att hjälpa honom oerhört mycket i det som komma skall ska du veta Blomman. Jag hoppas att det faktum att du vet det kan lätta ditt dåliga samvete för det du antagligen känner att du "utsätter" honom för.
    Och visst drabbas barnen när livskriserna drabbar föräldrar - men vet du Blomman? Du har redan givit honom verktygen att klara av det här - du har alltid låtit honom vara delaktig, du har inte ljugit för honom och du har visat honom vägen att bli en redig och empatisk ung man!
    Detta skriver jag under på!
  • Ninnnis

    Här är det trött på alla håll. A har haft en jobbig vecka med utdragna ledsna nattningar, orolig sömn, nattliga uppvak och sanslöst tidiga morgnar. 03.20 var rekordet... Jag hoppas verkligen att det bara är en fas... Vad hände med pojken som man lade ner i sängen, sa godnatt, gick ut klockan 19 och hämtade tidigast klockan 07 dagen efter? J har tack och lov gått i motsatt riktning och sov mellan 19.30 och 06.30 inatt. Jag stoppade visserligen in nappen några gånger men har ammade inte förrän 06.30. Nu sängen!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård