• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Grattis i efterskott, Klockis! Det låter som att du hade en härlig dag.

  • Ninnnis

    Tack Fru E, Ingis och Syrinx för en härlig dag med trevligt umgänge och goa barn. Det gick ju riktigt bra fram tills jag började spotta på Syrinx och A tog av sig byxorna

  • Ninnnis

    "Att man kan vara så trött!:-S men de säger att allt gått bra o att jag syresätter som Ingemar Stenmark, så jag antar att det är bra. Men det känns som om jag blivit påkörd av ett tåg. K är på väg hem t B. Jag blir här minst t månd då det blir läkarkontroller. Imorgon ska de ta bort en del av alla nålar o då kanske jag kan messa bättre. Prata har sämre-min näsa är helt tät. Kram Blommis"

  • Ninnnis

    Ingemar Stenmark, jo jag tackar! Det verkar som att timmarna på crossen och i skogen har gett resultat. Jag är så sjukt impad!

  • Ninnnis

    *vink vink*

    Vill bara ge ett litet livstecken. Här är det tufft just nu. A har börjat sova jättedåligt (krånglar vid läggning, klättrar ur sängen, vaknar ofta på nätterna samt går upp okristligt tidigt på morgonen) samtidigt som J har gått från att amma en gång per natt till 2-3 gånger. Dålig kombo. När de vaknar växelvis blir det inte mycket till sömn. Dessutom är A extremt aktiv på dagtid, vilket gör att jag (vi) är helt slut. Maken tar honom ofta på morgonen innan jobbet men som idag är han borta över natten, så när barnen är lagda och hundarna rastade så stupar jag i säng och hoppas få sova några timmar i sträck iallafall. Vi har dop på lördag vilket också tar lite tid och energi.

    Just nu är det knappt jag orkar hålla huvudet ovanför vattenytan, men jag hoppas att det är en övergående period och att jag får mer tid och ork snart. Saknar er! ♥ 

  • Ninnnis

    Hvidis, Jag kanske nappar på ditt erbjudande så småningom.

    Inatt var så klart en katastrofnatt bara för att jag var ensam. Somnade kl.22, blev väckt (en gång av A, resten av J) 00, 02, 03, 04, 05, 06 och sedan 06.30 när A ville gå upp. Skulle egentligen ha varit på barnvagnsgympa nu men orkar inte. Har däremot passat på att beställa tårtor till lördag. Hade tänkt göra dem själv men insåg att det inte finns någon anledning att stressa med det. Nu hoppas jag J vill sova lite så jag hinner vila innan det är dags att hämta A.

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2013-05-28 14:03:45 följande:
    Hvidis, här har Ninnis skrivit fel ser jag. Jag skyndar mig att rätta till å hennes vägnar, det hon tänkte skriva var givetvis:

    "Ja tack Hvidis, det här erbjudandet nappar jag på som en glad lax på en fet fluglarv-jag ska sätta upp erbjudandet på kylskåpet och tänka ut en dag snart som blir bra. Snart, strax och medigenast. För jag vet att det vore bra för mig. "

    Det är det hon menar-så det så! Tungan ute
    Och begriper hon inte det själv, så får du väl vålds-åka-dit och stoppa ner henne i sängen och sno A med dig ut på picknick eller vad som helst.Drömmer
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur


    Självklart hade jag jättegärna fetnappat på erbjudandet, men jag vet ju att Hvidis själv är trött med heltidsjobb, livliga barn och inte speciellt bra sömn. Hon hade nog behövt lite avlastning själv ibland. Vi kanske kan lasta av varandra
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård