• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis-vi tränar klicker med Buster så om du har en sådan går det fort att öva in nya beteenden
    När han lärde sig att backa så fick han ett klick och godis så fort han av sig själv tog ett litet steg bakåt och efter några gånger förstod han vad det var och då lade jag till kommandot samt rörelsen. Likadant med kryp, börja liggandes och håll en godis framför nosen och när han tar den klicka. Flytta godisen allt längre bak stegvis men Truls får inte resa sig upp utan måste komma på att han måste krypa för att nå godisen, ta allt i små små steg så lär de sig fort vad de ska göra
    Just nu går vi valpkurs med honom där vi lär oss grunderna, de roliga trixen övar vi in själva

  • Fru E

    Blommis-jag har med bokat helgen men vovven stannar nog hemma, stadsträning står på schemat i valpkursen den 1/10 så det lär krocka för hans del.
    Han börjar för övrigt växa ur mitt knä , tappa valptänder och dagisstart på tisdag först eftersom en pensionathund bitit sönder en burinredning och behövde flyttas.

    Stor kram till alla

  • Fru E

    Här är jag

    Är överhopad av jobb, hus och hämtning/lämning på dagis men efter den 1 oktober lugnar det ner sig lite när alla deadlines är över.

    Min plan är att följa med till Blommis vi har stadsträning med Buster på lördagen men håller på att förhandla med maken att han tar den ensam även om det varit roligt att vara med bland 25 valpar som släpps lösa i Lund .

    Buster har däckat i knäet efter dagis och jag ska slita mitt hår några timmar till.

  • Fru E

    Flamman-blir så glad när jag läser att du nynnar på "Love is in the air" det förtjänar du verkligen efter det helvete som varit!

    Ninnis-har strular mitt knä friskt med har naprapat tid imorgon för att se om han kan komma med goda råd. Har fått övningar för det men tycker det går långsamt för de att börja verka

  • Fru E

    Ninnis & Ingis - det lutar åt att vi kommer att köra 2 bilar till Blommis va? Kanske behövs med all packning till barnen iofs men saknar ditt sällskap Hvidis

  • Fru E

    Hörrni har vi bestämt vilka dagar vi ska gästa dig Blommis

  • Fru E

    Syrinx-naprapaten rättade till en disk som låg fel vilket jag tidigare haft med, hans teori är att det inte är knäet som utgör det onda utan disken/ryggen som i sin tur vandrar ner till knäsmärta. Är själv tveksam men får lite på honom. Ska dit om en månad igen. Stretching ska jag fortsätta med och lätt styrketräning

  • Fru E

    Ninnis, Ingis, Blommis-jag vet inte om jag kan följa med på vår trådträff   så bilproblemet löser sig kanske automatiskt.  Busters stadsträning är på lördagen och avslutningen i Skrylle med alla valpkullar på söndagen, hade det bara varit stadsträningen jag missat så hade det inte varit några problem.
    Är det helt uteslutet att vi åker fredag - lördag
    Gahh att allt ska krocka på en helg, de flyttade stadsträningen och avslutningen på valpkursen en helg fram än vad det var tänkt.
    Har så svårt att välja för vill både och, hade behövt komma iväg med er tjejer men samtidigt vill maken ha med mig en av dagarna iaf...........

  • Fru E

    Blommis, Ninnis, Ingis-jag får nog lov att stanna hemma   hade vi kunnat åka fredag-lördag så hade jag kunnat följa med och ändå vara med på en av Busters aktiviteter i helgen. Men åker vi lördag-söndag så får maken ta allt och jag missar det, varför måste det krocka grrrrr!

  • Fru E

    Ninnis, Ingis-jag fick boka in ett möte i Göteborg på fredag så kan inte följa med även om ni kör på fredag  

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård