Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis, jag tänkte jag skulle ha svarat på ditt inboxmeddelande idag, men nu kom maken och påminde mig om att spillevinken faktiskt har somnat. Han har börjat poppa popcorn och meningen är att jag skall infinna mig i soffan. Får svara dig en annan dag. Du är inte bortglömd

    *BAMSEKRAM*

  • lanovia 08

    Kastar in en kram till alla! Eller snarare massa kramar till alla!

  • lanovia 08

    Studsar in snabbt, får inte tiden att räcka just nu. Har inte hunnit läsa vad ni skriver, mer än de sista inläggen.

    Ingis spännande med dagis och med chefen. Hoppas det är något bra.
    Så Busan verkar trivas på dagis? Vi håller på och kollar upp dagisen här i närheten nu för att ställa oss i kö. Skall och titta på ett idag.

    Idag har jag även varit iväg på "intervjuv" börjar jobba på måndag. Blir nog bra... bra att komma igång.

  • lanovia 08

    Hvidis kul att höra från dig. Jag har ju inte hängt med bra här sista dagarna men tycker mig annat att du också varit frånvarande???

    Hoppas det löser sig så du får ledigt.

  • lanovia 08

    dfk, låter som en riktigt energikrävande chef. Kanske dags att fundera på om du kan hitta något annat eller tror du det finns någon annan bra lösning?

    Klockarbol, för mig är du ett nytt ansikte, kanske har du presenterat dig något som jag har missat under de sidor jag inte hunnit läsa. Men är ju kul att veta lite om dem som skriver här, så jag blir lite nyfiken när du skriver döttrar. Hur många döttrar har du?

  • lanovia 08
    Hvidbrud skrev 2011-01-19 14:04:31 följande:
    Jo, jag har hängt lite i kulisserna bara...
    Vad roligt att komma ut och titta på dagis! Har ni möjlighet att välja också! Så underbart. Borde kanske flytta till din kommun

    Välja och välja. Vi får rangordna ivilket ordning vi vill ställa oss i kö till 5 dagis. I vårat område har vi 4 st att välja mellan. Innan vi började titta runt så kändes det lite som att säga ole dole doff och bara gissa vilket som var bäst. Nu har vi varit till de 2 som vi tror mest på och tittat och fått en känsla för hur vi skall rangordna dem. Hoppas bara det blir rätt.

    Sedan funderar vi på Montesorie. Fru Bygg visst har ni E på det? Vad tycker ni?

  • lanovia 08

    Ingis vad skönt att dagis går bra. Verkar som att hon trivs.

    Mugglan ni verkar ha en bra struktur på eran träning och vardag.

    Det är minsann inte lätt att få till det där med träningen. Tycker det är veckans ständiga kamp. E, hund, vardagliga måsten, jobb och någon stans mitt i det skall man få till det med tid till sig själv och träning. Det är inte alltid så lätt.

  • lanovia 08

    Vad gäller jobbet, känner jag att det skall bli skönt att komma igång och jag kan anpassa mina tider lite själv. Skall börja tidigt så jag kommer hem innan köerna börjar på vägen.

    Men själva arbetsuppgifterna, ja är inte jag psykiskt uttråkad innan jag har gjort min dryga månad där, ja då vet jag inte....

  • lanovia 08

    Har inte hunnit mer än läsa de sista inläggen här så jag vet inte vad jag borde kommentera.
    Blommis behöver säkert en stor kram och Flamman också. Så det får ni! BAMSEKRAM!!!

    Och alla andra som behöver får också det.

    Fru sy förresten läste någon dag att din tapp hållt sig oförändrad. Hurra vad bra. fortsätt nu som du börjat, ta det lugnt.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård