Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nu blir det sängen för mig..... på er alla!

  • ingenjörsbruden

    Meeeeeeeen vilka envisa bäbisar då!!!!  *komsikomsikomsi*

    Hvidis: Hahahaha ja jag som trodde att jag skulle packa plyschmobilen full med grogg o hämta upp lite raringar.... Spännande rättningsvariant.

    Lanovia: Hur har natten varit? sovit mer?

    Ninnis: roligt med bra kurs! Kul att din man ville gå den. Tror mkt på att man jobbar med andningen och har koll på kvinnans målbilder o så......kräver ju en engagerad man.

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2011-05-09 06:48:34 följande:
    Ingis: in med plyshsoffan i groggs Oden så kan han stanna där! Karslok! Han borde ju ha lärt sig av sina egna misstag förra gången, med hussnickeriet, att det inte går att ha en så sne arbetsfördelning, bara för att han vill prioritera! Grrrr!

    Ingen baby här heller, bara en tung mage som käns som om den håller på att krackelera!
    Tack för alla morrningar o svavelosande svärande.......känns så skönt att det finns någon som förstår min sida av det hela!

    Känns lite deja vu över denna situationen..... nåja...jag ska ta upp det med honom....IGEN! Tror att han fattar..... saken är den att han tycker att han sliter för VÅR skull...jo visst gör han det.....men det är HAN som VALT o det är hela tiden något som ska göras på den där boden....tur den är så liten så den snart är färdig.

    Men jag har inte varit helt fjättrad.....har varit iväg o köpt klematis o fått påta o plantera om o joxa lite med mina plantor.....men ja....det är tradigt med hushållsbiten.....men som det v arit nu ett tag så har jag fixat maten o så har han fått röja efteråt....o så klart så är vi rätt less på att ha den fördelningen....men så blir det när man kommer hem sent.....

    Idag sitter jag o ska jobba hemifrån.....även i morgon...bilen ska servas så då kan jag lika gärna husera här hemma istället för att ta buss o packa upp o ner datorn.
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2011-05-09 13:17:10 följande:
    Ja, Ingis, det är ett mycket trvligare alternativ faktiskt! Packa alla godingar i vagnen och fylla oss med groggar! Yes! Any time! (men först ska denna ungen UUUT!!!!) pussar och kramar till dig!
    It´s a date, darling!

    tbx
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2011-05-09 20:05:29 följande:
    Det gick utmärkt hos Bm! Sf mått: 38(!) fint hjärtljud, bra urin och jag håller mig fortfarande under 100kg...! Fick bokat in en ny tidnästa vecka, som förhoppningsvis blir avbokat. Men man vet aldrig...

    mätt som en plätt efter limousin-entrecote med gräddsås och potatis. Gott gott gott!
    *dregel så gott det lätt med entrecote*
    Yes va gött under 100 fortfarande! Du är duktig!

    Mina Igångsättningstips har du fått.....putsat fönsterna?
  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-05-09 20:12:30 följande:
    Jag kom aldrig på något som fungerade. Eller jo den dag hon bestämde sig för att titta ut var jag och lyssnade på orkesterrep. Med andra ord hög musik av något som han är van med att lyssna på?

    Annars testade jag promenader, rocka loss på dansgolv, färdknäpp, ja you name it.

    Men jag får flashbacks, för när jag hade gått över 5 dagar så var jag hos BM just på en måndag fick en ny tid inbokad och på natten sedan bestämde hon sig för att komma ut. Så jag tror givetvis att Elvis gör det samma. Inatt är natten!!!!
    Ohhh Oraklet-Lanovia har talat! Inatt händer det! *börjar hålla tummarna allt vad jag kan*
  • ingenjörsbruden

    Maken fyller år i morgon.....hur nellad är jag på att fixa en mysig dag med god mat o present?
    Har inte kommit på ngn present.....eller....kanman slå in en fet smäll?! Eller en sådan där tecknad klubba som följer efter o pangar honom i huvudet var 5e sek eller så..... *moahahahahaha*

    Nä men han ska få ett egenskrivet presentkort på en spa-dag tillsammans med sin fru.....för det behöver hon



    Nu ska jag gå o nanna...känner mig helt färdig....puss o kram...skumbanan!

  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-05-09 20:14:22 följande:
    Ingis, ja vi har fått sova två sköna nätter nu. Febern släppte efter tre dagar och med det började hon sova normalt igen.
    Så det var kanske (?) inte tänderna som gav febern utan en 3dagars.
    Fast.....brukar de inte bli prickiga av 3dagars?

    Jag har tappat räknignen på busans alla korta 2-3 dagars pass med oförklarlig feber....baciller som ska övervinnas bara..... men det skulle mkt väl kunna vara tänder som gjort ett växt ryck..... nåja...huvudsaken att ni fått sova lite ordentligt osså!
  • ingenjörsbruden

    Flamman: *osar svavel ur både mun o öron på mig*   Faaasen så arg jag blir......MORRR
    Det här är inte ok, Flamman.....eller hur?! Så här ska inte du behöva må o anpassa dig efter när HAN känner för att prata.....totalt respektlöst.mot dig och totalt respekt löst mot barnen också....de ska inte behöva ligga o lyssna o höra att pappa härjar o går på......DET mår barnen inget bra av ju....fattar han inte det.......jävla egosvin!

    Skriver under på Hvidis önskan om att du får lov att vara glad, nöjd, utvilad och kan göra allt du vill utan att få ont i magen o att töserna ska få lugn o ro! O MKT KÄRLEK!!!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård