• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Norrskensflamman skrev 2011-01-05 11:54:31 följande:
    Hem kommer han, det har han sagt. Den 10 eller 11. Medicinerna har han med sig. Jag hoppas han tar dem. Kanske han glömmer nån gång, särskilt om han ska dricka, du vet festa med polarna eller så, då vill han inte ta medicinen. Men på morgonen hoppas jag han tar den.

    Ja, det är hemskt. Han hinner ställa till med så mycket oreda i våra liv så sen när han "blir normal" så får han ångest av att se vad han gjort och så faller han ner i depression, mani eller nåt annat igen.
    Det blir en ond cirkel, en spiral. Därför är jag så förbannat envis ang att jag vill att han ska äta ALLA sina mediciner mot de diagnoser läkaren misstänker, åtminstone ett år, så jag får se hur de verkar. Jag antagligen en dåre själv, men på nåt sätt känner jag att jag är skyldig mina barn det, att försöka tills det inte längre finns något hopp. Tänk OM det skulle hjälpa och vi får ett alldeles underbart liv, och så ger jag upp innan vi är där?!
    Det är så sorgligt att han inte ser hur mycket du kämpar för att hålla ihop familjen och få det att funka  
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-01-05 21:26:00 följande:

    Apropå alla våra snack om avundsjuka, missunsamhet och bitterhet osv, så är det när jag hör sådant här som jag känner att något i universum är fel på allvar:

    www.svd.se/nyheter/utrikes/spadbarn-hittat-i-...

    VARFÖR kan inte barn få komma dit där de är välkomna istället.


    Fruktansvärt! Och så orättvist...
  • Ninnnis

    God morgon förresten! Shit vad det snöar och blåser här! De har utfärdat klass 1-varning. Tur att jag ska hålla mig inomhus några timmar nu. Här i Danmark firar man inte Trettondagen så det är vanlig dag, men det var väldigt tomt på vägarna. Tur, med tanke på väglaget.

  • Ninnnis

    Jag läste i "andra tråden" att Muggles har fått fruktansvärda besked efter RUL igår. 

    Jag hoppas inte du misstycker att jag skriver det här Muggles, men eftersom du har varit lite aktiv här också så är det många av oss som bryr oss om dig. 

    *kramar i mängder*

  • Ninnnis
    Daa skrev 2011-01-06 10:15:53 följande:
    Jag ska snart hänga lite med Fälga. Vi har fått komma hem på permis nu, men blir mest troligt helt utskrivna imorgon. Det beror på vad busfröken väger.
    Vi är ofta så fokuserade på att få i tvillingarna allt de ska få i sig på sina bestämda mattider och rodda allt däromkring att vi glömmer bort att mysa och gosa med dem.
    Maken sover efter att ha tagit hand om en orolig Axel i natt. Vi känner oss små och vilsna och ganska så frustrerade när vi inte förstår vad det är som fattas honom. Men det händer väl alla föräldrar. Nu sover han i alla fall, sida vid sida med en gnorkande Fälga.

    Det var några frågor, tror jag.
    1. Färgen. Jag tittade inte jättenoga, men beige. Det drog helt klart åt beige-hållet. Jag vet inte om det har något samband alls, men jag tror det för det stämmer med tiden. Så. Hoppas att Bruttan kan sova nu.

    2. Axel var Axel redan från början. Fälga har visat sig vara en liten Lea. Men här kommer hon alltid att vara Fälga.
    Vad härligt! Hoppas ni får komma hem permanent imorgon. Jag vill också hänga med er, det låter så mysigt Så fina namn!

    *hjärtar parvlarna*
  • Ninnnis

    Flamman, det kan ALDRIG vara ditt fel att barnen föstår och är ledsna. Du är ju den som försöker hålla ihop det hela och gör allt för familjen. Fast det behöver jag egentligen inte ens skriva, det är så självklart vid det här laget. Kram!

    Angående Wii, börja med en konsol som du länkade till. Sedan köper du till dansspelet. Observera att det bara ingår en handkontroll (samt nunchuck) i startpaketet, så om man ska spela flera på samma gång måste man köpa en (eller fler) extra kontroller. Vi har två.

  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-01-06 12:37:22 följande:
    Tack Ninnis ♥

    Är det en sån här man köper till så att man kan köra två på samma gång?
    www.elgiganten.se/product/spel-konsoler/tillb...

    Fasiken vad dyr en sån där grej är !
    Det är kontrollen, ja. Vissa spel kräver en "nunchuck", som gör att man kan använda båda händerna (tex boxning) det ingår också bara en i startpaketet.

    Men du, den svarta kontrollen verkar finnas?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård