Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Norrskensflamman skrev 2011-01-26 21:56:20 följande:
    TACK för alla kramar *gottar in mig i all värme och omtanke*
    Ni är underbara, visst vet ni det??
    Nej du är underbar!!!
  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-01-28 13:40:14 följande:
    Det finns en ny i mitt galleri nu

    Fin fina magen!

  • lanovia 08

    Appropå mage... nu är jag där igen... ni vet ju att vi bestämde oss för att börja försöka igen. Sedan bestämde vi oss för att vänta för att jag fick sådan ångest inför jobbet jag sökt och så. Tänk om jag sabbar jobbchanserna genom att bli gravid etc. Vi skulle helt enkelt vänta o se tills vi hörde något från jobbet. Nu har det gått 2v sedan ansökan skulle vara inne. De har förvarnat mig på att processen kommer ta tid så jag vet att jag inte skall ge upp hoppet helt ännu. Men jag har insett att jag vill inte vänta längre.  Jag vill vara gravid igen och få en lite skrutt till.

    Jag vill inte vänta tills jag blir äldre eller tills det blir större åldersskillnad mellan syskonen. Men tänk om jobbchanserna skiter sig? men iof får jag välja mellan jobb och barn är det lätt.

  • lanovia 08

    Ninnis jag är förresten imponerad över ditt system för att hålla koll på vekorna. Själv skrev jag inget på korten utan kommer få väldigt roligt när jag en dag skall reda ut vilken vecka jag var i på resp kort.... NOT

  • lanovia 08

    Flamman vad mysigt att spendera tid med vänninan.

  • lanovia 08

    Hög tid att forsätta jobba om 45 min börjar helgen. Imorgon skall föräldrargruppen träffas och ha gemensamt 1års kalas för våra små godingar. Jag tittade på en bild från en föräldrargruppsträffa när våra små låg på rygg på en filt utan att förflytta sig. Haha detta skulle aldrig gå att få till nu. Så stora det har blivit nu det små vildningarna.

  • lanovia 08

    Hej alla.
    Klockarbol, vilken häst historia. Din dotter har ialla fall fått med sig lite säkerhetsvett.

    I övrigt har jag knappt någon koll på vad som hänt er under helgen. Önskar jag hann och orkade läsa ikapp, men jag är för värdelös för det. kanske att jag får till det imorgon.

    Våran helg fylldes snabbt med ett årskalas, hushållssysslor och allmänt bara vara. Idag har vi varit på akuten med en magsjuk E. Bara hoppas vi andra klarar oss nu.

    Tack Ninnis och Fru E (kanske någon mer också som jag missat) för peppande angående ett syskon. Nu är vi på och vågar igen.

    Miljoner kramar till alla som jag inte har koll på vad som har hänt de sista dagarna.

  • lanovia 08

    Åh lilla T. Tycker Villemoa verkar ha en bra idé. Då kommer det ju från henne och inte från dig.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård