• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise: Ja, tussarna, som uppfödaren kallar dem, är riktiga små sötsaker! Vill ha dem alla tre! Få se...hm, det skulle bli sex katter varav fem skogisar med sin päls, m a o tre gånger så mycket päslbollar att jaga som nu...och Isolde älskar väl inte bebisar precis...men jag vill ha dem! Nu!!

  • Soldemor

    Fick precis reda på att pridefestivalen är nästa vecka, när vi är i Stockholm! Tjoho! Då kanske vi kan gå med i paraden!

  • Soldemor

    Heja Flamman! Vilket supertillfälle till vardagsmotion, så skönt det låter!

    Ninnis: Ja, det skall bli jättekul! Var på "prajden" för tre år sedan, då jobbade jag lite där, på öppna förskolan i en församling och på en midnattsmässa.
    Ja, de små tussarna är så söta så det inte alls är bra - för mig.

  • Soldemor

    Kan du komma på något speciellt han talat om som han vill ha? Jag brukar göra så med maken, för det heter alltid att han inte vill ha något. Men jag försöker lägga på minnet när han nämner något speciellt som han gillar, så får han det sedan, d v s om det är realistiskt (röda mustanger med vit skinnklädsel hör INTE dit, även om han talar om sådana bilar då och då)

  • Soldemor

    Super-totally ego: Skall ha en hemmavigsel kl 13 i det lilla formatet, sedan bjuden att stanna och äta med paret och vittnena. Har ev lite, lite kvar på expeditionen att göra - sedan har jag jour på sjukhuskyrkan på lördag natt, två gudstjänster och ett dop på söndag - och kl 05.00 på måndag morgon åker vi till Dalarna - för då är det SEEEMEEESTER!  Fem veckor! Kan inte komma ihåg när jag hade så lång ledighet!

    Nu skall jag bara försöka bli klar med det där lilla, lilla, som att skriva rent höstens konfirmandplanering, skicka lite mail och ringa några telefonsamtal.

  • Soldemor
    muggles skrev 2011-07-29 11:33:07 följande:
    Ninnnis: kan du se bilden på tvillingarna nu? Kan någon mer se?
    Jadå, med var sin napp - en rosa och en blå! Så kära de är!
  • Soldemor

    Hej alla mina underbara vänner här!


    Efter fem veckor utan internet (är inte kompis m tele2 mer) trodde jag i min enfald att jag skulle hinna in en sväng här när jag började jobba förra tisdagen. HA HA HA! Visste att jag skulle ha en begravning på fredagen som jag var önskad på, men plötsligt fanns det en till, som min chef tyckte jag skulle ta. Varför skall man hjälpa varandra? "Den är ju så liten" sa hon. Och? Oavsett om det är fem eller 105 gäster på en begravning, är den lika viktig för de närvarande, och jag anser att den bör hålla lika hög kvalite. Så här fick jobbas och produceras. Dessutom skulle jag ha gudstjnsten som i söndags med upptakt för nya konfirmander och sedan återträff för de gamla. Och nu fortsätter det med ännu mer, tjoho!


    Har saknat alla här så! Nu kunde jag inte bärga mig mer, och när ändå word bara bråkade med mig i ett protkoll jag inbillade mig skulle bli klart och utskickat idag, så titttar jag in här. Jag lever och tänker på er. Skall försöka läsa ifatt, om inte annat så på tor och fre när jag är ledig. Försöker också få lite struktur hemma (klart? Skoj! När det har varit så bra väder! Och tyvärr är inte snuttarna intresserade av att röja i mitt framtida klädvårdsrum. Men det skall bli fika där, lovar! Måste bara vara hemma och ta tag i det)

  • Soldemor

    Be prepared på spam, jag har 107 sidor att läsa ifatt, får väl kommentera efter hand. Fast just nu får jag väl återgå till näringarna. Skall på personalutbildning kl 19 och liiite att göra innan. Jobbar bara imorgon och sedan helgen.
     *trycker undan magsåret och kavlar upp ärmarna*

  • Soldemor

    Har precis haft lönesamtal m chefen och fick kritik för att jag tyckte det blev lite jagigt med två begravningar, hej och hå! SEdan är det ju inte bra att jag säger att jag har mycket att göra, nehej? Det har jag ju! Ja ja, nu tänker vi inte på det, nu kör vi en intesinv eftermiddag och kväll, sedan ledig två dagar!

    *vinkar till Villemoa och alla här*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård