• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fyller T år imorgon? Samma dag som Blommis?

  • Ninnnis

    Blommis, jag tycker det låter som en jättebra födelsedagsplan! Det är inte helt fel att tillbringa helgen i Växjö, med hotell och allt  

    Men jag förstår att du har dubbla känslor inför att fylla år. Det gör mig så ont att du inte är där du vill vara i livet. Jag önskar att jag kunde ge dig allt det du önskar i födelsedagspresent. Hoppas åtminstone att halsen blir bra, att sonen vinner matchen, att han får mysigt hos morfar och att maten på PM lever upp till sitt rykte. Det är väl det minsta man kan begära?

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-01-06 13:48:11 följande:
    Ja, kan vi inte begära det please? Det vore dessutom bra ifall det kunde sluta snöa så vägarna är bra både dit och hem -och så får det gärna gå bra för Svenskarna i Tour De Ski nu fortsättningsvis också. Jag ska just sätta mig och hejja på Kalla. Det gick ju finemang för Hellner.

    Jag begär både det ena och det andra när jag tänker efter. Värsta kraven! Förvånad
    JA, det bestämmer vi!

    Har tv på kontoret, så Kalla & co åker i bakgrunden
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-01-07 08:42:46 följande:
    Hallå!

    jag måste bara ta mig två minuter att logga in och skriva:

    HjärtaTACK alla fina underbara härliga trådvänner för det fina halsbandet!Hjärta

    Jag har helt enkelt inga ord för hur glad jag är att jag har er eller hur glad jag blev för ert paket! Jag stod i salen och lipade så fick förklara för min son att jag är glad och inte ledsen.

    Aleta, du är helt galen! Förvånad{#emotions_dlg.flower}HjärtaJag lipade ännu mer. Och vi skrattade väldigt mycket åt det minutiöst välinpackade paketet. Helt inbrottssäkert!

    Jag kan bara inte fatta att jag välsignats med vänner som er.

    Tusen kramar och tack för en bra start på min dag! (hörde ni "min dag" )
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Det är du bara SÅ, värd, fina du!

    Hoippas ni får en härlig helg fulld med både harmony och happiness
  • Ninnnis

    Flamman, jag hoppas att det går bra hos kuratorn idag. Det är helt ok att bryta ihop. Det är hon nog ganska van vid. Det viktigaste är att det ger någo t för dig i slutändan.

    Jag kan inte ens föreställa mig din oro och hur du mår

    Kram, fina!

  • Ninnnis

    Finaste Flamman, jag tror abslout inte att kärleken har tagit slut. Jag är övertygad om att det är sjukdomen som talar. Att du inte skulle vara värd att älskas, det vill jag inte ens höra talas om. Struntprat! Så som du kämpar och sliter för familjen. Du är den bästa fru han kan ha och den bästa mamma K och T kan ha.

    Jag tror definitivt att ni kan hitta tillbaks till varandra, men det kräver ju att han kommer hem och tar tag i sin situation.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård