• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Har helt ego superont i halsen. Det börjar sätta sig på stämbanden och det känns som om den kan sätta sig rejält på lungerna... Ska till bm i imorgon för att se om Elvis har snurrat runt (det har han, två ggr, nu får vi hoppas att han håller sig nere, så vi kan avbeställa vändningsförsöket) sen ska vi lysna på hjärtat, så det slår fint! Ska fråga henne om det finns någon medicin jag kan ta mot hosta/lungorna, så jag kan förebygga lite.

  • Hvidbrud

    Vändningsförsöket är avbokat! Han vände rätt just när vi var där! Nu har han vänt igen, den lille busen. BM sa att så fort födseln börjar ska jag in till KK. Ska stå på mig och säga att mitt barn ligger i ostabilt fosterläge. Så får vi se... Det lät som om det isåfall blir vändningsförsök och värkstimulerande drop (som jag verkligen INTE vill ha) men jag får insistera. Och hoppas att han har borrat ner sig tids nog. Men fy tusan vad det har börjat göra ont! Det närmar sig!!!!!

    Fru sy: spännande med slemproppen! Bara 4 dagar kvar nu!

  • Hvidbrud

    Muggles: vilken bra ide! Om vi ska in när förlossningsarbetet börjar, kan det ju ta mååånga timmar. Tror inte att hon får komma in på förlossningen, men de kan ju ara på bb till mamma kommer (som precis ringde och sa att hon inte kan den 30-1...) nu ska här diskas. (om jag komme upp från golvet... Smidig som ett kylskåp!)

  • Hvidbrud

    Ninnis: så härligt med 11dagar ledighet. Och his holynes! Underbart! Tackar ödmjukast för erbjudandet att passa lilla e! Gulledej! Lovar att säga till i tid on det blir aktuellt.

  • Hvidbrud

    Ninnis: så härligt med 11dagar ledighet. Och his holynes! Underbart! Tackar ödmjukast för erbjudandet att passa lilla e! Gulledej! Lovar att säga till i tid on det blir aktuellt.

    lillkillen snurrar på här. Stortjejen är sötare än någonsin. Hon börjar få styr på talets giva och är överlycklig för att hon kan komunicera och säga vad hon vill. Och vill, det vill hon... Sötaste lilla hjärtegryn!

    Nu är mitt kaffe slut, så det blir dags att vagga hem till sängen... Sova, äta, vagga, vänta, laga mat, vagga, sova, vänta, vila... Får njuta av stillheten och lugnet och ladda ladda ladda!

    Tankar till er alla och massor av kärlek! Och ett nyutsprunget körsbärsträd!

  • Hvidbrud

    Flamman: jag vet en som skulle förtjäna en ordentlig omgång stryk! *hjärtar* Men det kanske inte är så smart... Boxboll är inte dåligt, eller ett ordentligt hårt svettigt träningspass. Kan tänka mg att du har en hel del uppdämd spänd energi o kroppen som har det bra av att komma UT! Kramar om och hoppas på solskensdagar i ditt hjärta!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård