• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    lanovia 08 skrev 2011-01-11 14:30:03 följande:

    Hej alla underbara.
    Nu är vi hemma igen, kom hem i söndags. Dock har jag tyvärr inte haft tid att läsa i kapp här. Hinner inte nu heller för nu skall vi städa bort julen. Skall se om jag får lite tid ikväll. Så länge vill jag bara skicka massa kramar till er alla.


    Kram tillbaks!
  • Ninnnis

    Eftersom huvudvärken är borta och jag mår bra igen ska jag passa på att åka och träna lite indoor walking. Maken ska laga middagen så jag kommer hem till dukat bord. Lyx!

  • Ninnnis

    Älskade, älskade Flamman!

    Jag blir så ledsen när jag läser hur han förstör och bryter ner dig. Det är inte rätt! Du har gjot ALLT som står i din makt för att få detta att fungera. Du har tagit tag i en ohållbar situation, släpat med honom till läkaren och sett till att han har fått hjälp. Du har sett till att själv få hjälp för att kunna ta hand om flickorna. Vad har han gjort? Protesterat, tjurat och slutligen flytt till sitt hemland? Hur i hela h*vete kan han skylla på dig? Hur skulle det rimligen kunna vara ditt fel? Vad skulle du ha gjort? Låtsats som ingenting och låta honom förstöra familjen? Det hade inte gjort någon skillnad, det hade bara tagit lite längre tid.  

    Att dessutom komma och muttra om bröllopet tycker jag är otroligt lågt, han är väl en vuxen människa med egen fri vilja? Jag tror fortfarande att det till stor del är sjukdomen som talar, men det hjälper ju inte när han vägrar ta emot hjälp för att bota sjukdomen.

    Jag tycker så fruktansvärt synd om dig att du får allt detta kastat i ansiktet nu, så som du kämpar. Det är f*n inte rättvist någonstans. Du är en av de klokaste och starkaste kvinnorna jag vet om, och en av de främsta mammaförebilderna. Jag har imponerats av hur du har slitit och samtidigt hållt huvudet högt och varit en underbar mamma genom allt detta. För det är inte småpotatis du går igenom.

    Jag önskar att jag kunde göra något för dig. Finns det något du behöver hjälp med? Har det löst sig med dansspelet? Eller ska jag titta om det finns här nere i söder?

    Mina största och varmaste kramar till dig, vännen. Låt ALDRIG honom få dig att tro att du är en dålig fru, mamma eller kvinna!

    Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu.
    Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du. ♥

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-01-11 21:20:47 följande:
    Åh, och så har Mugglan messat att det inte blir något UL förrän imorgon och alltså inga som helst besked om hur det är med bebisarna förrän då. HUGA! Jag som ville veta och få bra besked. Hur i hälsingland ska inte detta vara för Mugglan-familjen när det är en sådan pina bara för oss trådisar! FörvånadSkrikandes
     
    Åh vilken fruktansvärd väntan för familjen Mugges! Undrar hur dags det blir UL?
  • Ninnnis

    Men Flamman...

    Tror du innerst inne att han verkligen, verkligen menar det han säger?

    *kramar om hårt och länge*

  • Ninnnis
    Fjällbruttan skrev 2011-01-12 11:44:36 följande:
    Tack för att du berättar!

    För er som inte vill tassa över tar jag mig friheten att skvallra!

    Lapinette har fått mess från Mugglan för att vidarebefodra till tråden, så jag för det vidare....

    Det kunde tydligen inte se bättre ut enl läkaren när de gjorde UL.
    Både Ada och Beda lever och det första dygnet är tydligen mest kritiskt,
    ser allt bra ut i morgon så får de åka hem.

    Jag tänker då forsätta hålla tummarna, men herregud så fantastiskt det är med de oddsen!!

    Tjohoooo!!
    Är det sant! Men vad underbart!

    Kraaaaam på er, Mugglesfamiljen! Alla fem  
  • Ninnnis

    Jag hinner inte läsa resten, jag måsta kasta i mig lite lunch innan jag jobbar vidare med huvudvärken from hell...

  • Ninnnis

    Jag skulle ha tränat idag, men jag har så fruktansvärt ont i huvudet så det blir raka vägen hem till soffan. Jag trodde jag var av med huvudvärken för den här gången, men icke.

    *kramar till alla och lite extra till Flamman* 

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-01-12 16:02:24 följande:
    Fick ett mess från Mugglan:

    "Vi träffade ett annat par i  måndags i exakt samma sits. Hon opererades igår efter mig. Tyvärr förlorade de båda tvillingarna, ingen av dem klarade sig. Hon fick föda ut dem igår efter op, hon var i v22...Då inser man hur nära det var för oss, men vi hade tur denna gång...Kramar"

    Jag får gåshud över hela mig, nackhåren reser sig och lättnaden över Ada och Beda står i bjärt kontrast till fasan som det andra stackar paret nu fått möta.Gråter
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Åh herregud...

    Måtte Ada och Beda fortsätta kämpa!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård