• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru E; Håller också tummarna för VUL:et på fredag! Många kramar

  • Villemoa

    Leksi; vad fin han är lille A, självklart har jag också röstat på honom!


    Flamman; många kramar till dig! Här får du en låt jag tycker är otroligt fin
     
    ">

     

    Bruttan: fy för gallstensbesvär! Vad härligt att höra att du i övrigt är glad! Ta det bara lugnt så du inte förtar dig!

    Ninnis: ja vad underbart härligt du har det i livet just nu! Bra att du tar tillvara på alla tillfällen som ges!

    Hvidis: spännande med förvärkar! Det är ju inte klokt att det snart är dags! Om du känner att du inte vill ha svärmor hos er så ska du absolut inte ha det! Hoppas det löser sig med barnvaktsfrågan sen när det blir dags och att lille Elvis vänder på sig snart!! Krya på dig också 

    Fru sy: den där Orvar är en riktig liten filur alltså! Skulle ju inte förvåna mig om han lät vänta på sig några veckor till, just för att han är en liten filur! För din skull dock, hoppas jag att han kommer snart så du slipper ta en massa prover hela tiden! Försök att inte oroa dig för att han är liten (även om jag vet att det är svårt). Att flödet till naveln var som det skulle är ju jättebra! Moa var ju också en liten fis och nu är hon en stor tjej! Det kan ju vara så att han brås på mamma vad gäller storleken Glöm inte att skicka sms sen när det är dags, det ser jag väldigt mycket fram emot!

    Heloise; ni skulle inte vilja hänga lite söder om KS den 9-10 juni? Om ni har tid och möjlighet vill säga.

    Blommis: hur går det för dig? Hur är värdena på sköldkörteln? Kramar till dig!

    Ingis: finns det inget slut på vad din syster måste gå igenom?!? Demon
    Vad mysigt att planera trädgården, det gör vi också!

    Solde; vad KUL att du äntligen fick tag på din tunika!!

    Ni som jag inte kommenterat; i massor!


     

  • Villemoa

    Jag har haft det lite jobbigt med allergi. För en 6 år sen sådär började jag känna av hassel och al men det var inte värre än att jag var lite snorig men i år är det värre än någonsin!! Det kliar i ögonen, jag är täppt i näsan och har dov huvudvärk. Jag känner och märker själv att jag är på dåligt humör och snäsig för jag vet inte hur jag ska hantera det riktigt. Inte har det varit bättre av att jag inte får äta Clarityn eller dylikt eftersom jag ammar. Men så var jag till Apoteket igår och där hittade vi iaf ögondroppar och nässpray som jag kan ta. Vi får väl se om det hjälper annars får jag boka tid på Vårdcentralen och träffa läkaren.


    Idag blir Ellie 5 månader! Det är helt otroligt hur fort det har gått! Hon är en så otroligt glad och lättsam bebis, sover och äter bra. Vi har precis avslutat en spädbarnsmassage-kurs i BVC:s regi och det har varit jättemysigt, det är bara att fortsätta massera hemma


     


    Såg att några av er pratade syskonvagnar tidigare och jag är supernöjd med den vi har från Babyproffsen, Baby Travel heter den! Enda nackdelen med den är väl att jag inte kan sittdelarna mot mig men det finns inte många syskonvagnar som är sådana.


    Just det Ninnis, vi köpte också vårt babyskydd till Moa och det har nu gått i arv till Ellie.

  • Villemoa

    Fru sy; ja det låter som att det är slemproppen. Med Ellie så kom nog delar av slemproppen mot slutet, som en mycket tjockare flytning. Kommer dock inte ihåg hur lång tid det tog innan hon kom från att den började släppa så att säga.

  • Villemoa
    Ninnnis skrev 2011-04-13 13:01:50 följande:
    Bra att det går framåt med kuratorn, Flamman. Och det är INTE för mycket begärt att du ska vara lycklig! *kramar*

    Villemoa, vad jobbigt det låter med allergin. Har de andra det lika jobbigt? För visst var maken och Moa också allergiska?

    Fru Sy, spännande med slemproppen!
    Maken har det jobbigast. Han är superduper-allergisk mot främst gräs och gråbo som ju kommer senare (och då får han det inte roligt stackaren). De mediciner som finns på marknaden hjälper till 25% kanske och då har han prövat allt! Han har ju erfarenhet från 3-årsåldern så han vet bättre hur han ska hantera det än mig.
    Moa har det också lite jobbigt, det kliar i hennes ögon och hon är tröttare än vanligt. Vi ska till hennes allergiläkare den 4 maj för pricktest så det blir fastställt exakt vad hon är allergisk mot och så att vi får medicin på recept. Vi ska då också passa på att kolla upp Ellie för hon kliar sig fasligt mycket i ögonen! Förvånad Hon sover ute i vagnen båda dagpassen och jag hoppas hon kan fortsätta med det.
  • Villemoa

    Blommis; vilken UNDERBAR FK-handläggare!!

    Flamman; vad bra att det känns som att terapeut-samtalen ger något! KLART att du förtjänar att vara lycklig!!

  • Villemoa

    Nää, allergier av alla de slag är inte roliga alls!

    Muggles; härliga Ada & Beda som växer fint!

    Blommis: söta lilla Truls!

    Hvidis: ja Elvis är sannerligen en liten lurifax! Hoppas han vänder sig rätt tills det är dags!

  • Villemoa

    HURRA, HURRA, HURRA för världens bästa Fjällbrutta idag!! Hoppas du får en UNDERBAR dag!! Hjärta Hjärta {#emotions_dlg.flower} {#emotions_dlg.flower} Skål Skål

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård