• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa skrev 2011-04-18 09:24:31 följande:
    Hm. Vilket tillfälle för ett sms att inte komma fram...
    Jag vet!! Tittade på mobilen flera gånger igår och när jag inte hört nåt framåt kvällen började jag bli nervös! Förvånad Tur jag messade henne imorse!
  • Villemoa

    Jag har också haft en mysig helg. I lördags kom ett par kompisar från min hemstad och hälsade på. Vi bjöd på lasagne och hemmagjord pizzasallad och till efterrätt hade jag gjort en morotskaka med jättegod glasyr på!

    Igår var jag och shoppade alldeles själv! Maken var hemma med flickorna, Moa och han påtade i trädgården och Ellie snusade i vagnen. Det var så skönt att vara iväg själv, skönt att kunna prova kläder i lugn och ro.

    Hur har ni andra haft det i helgen?

  • Villemoa
    ingenjörsbruden skrev 2011-04-18 11:55:21 följande:
    Jo Villemoa, Stackars moa! Hoppas det onda går över fort o vaxet kommer ut.....aldrig hört att man inte kan lösa upp vax i öronen hos barn.....lär mig alltid ngt nytt!
    Inte jag heller, det låter lite konstigt faktiskt. Tror att det kan vara så att hon inte orkade (!) för maken sa att hon verkade lite stressad och småirriterad. De var där vid 16.00 en fredag så hon ville väl gå hem....
    Får Moa ont nån mer gång tänker jag gå via vår sköterska på bvc.
  • Villemoa

    Leksi; men just det, lille A är ju också född den 4 maj!!

    Vilken mysig helg ni haft, det lät inte helt fel!!

  • Villemoa

    Hvidis; jag hade också mycket flytningar men när vattnet går blir det mer blött, plaskvått. För en del kommer mycket vatten på en gång och för andra så sipprar det hela tiden. För mig gällde det sistnämnda. Det räckte inte med trosskydd när vattnet gått utan jag fick byta till binda och byta den ofta! Luktar heller inte som flytningar utan mer som sperma (som sagt; i vått och torrt...)

    Det låter som att det kan vara vattnet som gått! Förvånad Ring till FL och prata med dem så kanske du får komma in på kontroll.

  • Villemoa

    Fru sy låter hälsa att de mår jättebra och myser för fullt! De är fortfarande kvar på BB men åker troligtvis hem imorgon förmiddag. Hon kikar troligtvis också in här imorgon eftermiddag. Hon hälsar till alla goa tjejer!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård